Barcelona College of Chiropractic - BCC

Представление

Прочетете официалното описание

Chiropractic е най-големият природен здравето професията грижи в света. Сега създадена през над 70 страни, Това бързо развиваща се дисциплина има 90,000 професионалисти, обучени в акредитирани колежи / университети предимно разположени в Северна Америка и англосаксонските страни.

Chiropractic е първичен контакт медицинска професия че е добре установена в редица страни по света. Chiropractic фокусира върху връзката между структурата на тялото - най-вече на гръбначния стълб - и това е функционираща, както са регулирани от нервната система.

Chiropractors Предлагаме един подход, който използва нито в наркотиците или операция, но вместо това се фокусира върху предоставянето корекции на гръбначния стълб с цел коригиране на функционални проблеми и подкрепата на естествената способност на тялото да се излекува.

The Барселона колеж Chiropractic:

Преподава на науката, изкуството и философията на хиропрактика, Дали първият в света на два колежа на хиропрактика, Има международно, Дали студентите центрирано, Предприема процеса към акредитация, Се намира в кампуса на, и ви дава достъп до Господар на Chiropractic от, водещ университет в Испания (Universitat Pompeu Fabra), Е базирана в центъра на красивия средиземноморски град. Барселона и Chiropractic ...

Каква красива комбинация!

Места

Барселона

Fundación Privada Quiropractica

Address
Barcelona College of Chiropractic - BCC
C/ Balmes, 132, Barcelona, Spain
idEC Building, 4th floor

08008 Барселона, Каталония, Испания
Телефон
+34 935 42 28 22

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия