Прочетете официалното описание

Считан за един от най-старите университети в Индонезия, UNIVERSITAS GADJAH MADA служи като стълб на образователното пробуждане в Индонезия и претендира да бъде защитник и разпространител на Pancasila.

В UNIVERSITAS GADJAH MADA студентите получават широка гама от възможности за развитие на творчеството и иновациите в своите сфери чрез подкрепа на съвременна инфраструктура и информационни технологии. Като изследователски университет от световна класа, UGM обръща голямо внимание на изследователските дейности, като мотивира преподавателите, както и студентите да провеждат и публикуват своите изследвания. Освен това, тези усилия се активизират чрез разработване на 25 учебни центъра по различни научни области. UGM е снабден с чисти ресурси на 3608 преподаватели и 4,324 служители, които са силно ангажирани с превръщането на UGM в най-добрия университет и най-важното образование в Индонезия.

Въвеждане на UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA е индонезийски държавен университет за изследване на бръшлян, разположен в Йогякарта, Индонезия, основан на 19 декември 1949 г. Разположен в Йогякарта, Индонезия, университетът с 360 акра се състои от 18 факултета, 68 програми за следдипломна квалификация, 23 програми за дипломиране, 104 магистърски и специализирани програми и 43 докторски програми.

В момента има около 55 000 студенти, 1187 чуждестранни студенти и 2500 преподаватели. UNIVERSITAS GADJAH MADA се счита за един от най-престижните университети в Индонезия.

UGM осъществява образователна област, стъпка, която университетите предприемат за създаване на благоприятна среда за непрекъснатост на учебния процес. Тези усилия се преследват в контекста на развитието на мултидисциплинарни сътрудничество и отговор на екологичните въпроси, за да се постигне визията на университета. Някои от стъпките са намаляване на замърсяването и емисиите на отработени газове на превозните средства, развитие на пешеходци, ограничаване на превозните средства, влизащи в кампуса, изграждане на нови общежития в кампуса, разработване на джобове за паркиране, засаждане на зелени дървета и много други.

Специалният регион Джокякарта, където се намира UGM, е една от най-малките провинции в Индонезия и е широко известен като център на яванската култура, както и като център на обучение. Той има 3,400,000 жители, 511 000 от които живеят в град Джокякарта. Неговото обозначаване като център на учене е белязано от съществуването на 120 държавни и частни висши учебни заведения с население от над 300 000 ученици.

зрение

За да бъде отличен и иновативен университет от световна класа, пропитан с националните културни ценности, основани на Панчасила като държавна идеология и посветен на интереса и човечеството на нацията.

Мисия

Осъществяване на образователни, изследователски и общественополезни дейности, както и запазване и развитие на знания, които са отлични и полезни за обществото.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

UNIVERSITAS GADJAH MADA

Създаден на 5 март 1946 г., Медицинският факултет, обществено здраве и сестрински грижи UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) се разраства и развива бързо през годините. F ... [+]

Създаден на 5 март 1946 г., Медицинският факултет, обществено здраве и сестрински грижи UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) се разраства и развива бързо през годините. FK-KMK UGM се позиционира като водещ университет в Индонезия, Азия и света. Хиляди възпитаници са завършили и са оцветени в сектора на здравеопазването в Индонезия и по целия свят. Разположен в кампус с тропически климат, приятна атмосфера и снабдени с различни съоръжения, които подпомагат образованието, научните изследвания и обществените дейности. Визията на Училището по медицина е да бъде отлична национална програма за медицинско образование, която е новаторска, световно стандартизирана и по-висша, както и да служи на интересите на нацията и човечеството с професионална подкрепа на човешките ресурси. Етапите на обучение в бакалавърска програма на ФК-КМК УГМ включват 3. 5 години докторантура, 2 години професионална фаза и 1 година стаж.... [-]

Индонезия Yogyakarta
Август 2019
Английски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски