University of Kaiserslautern

Представление

Прочетете официалното описание

Опитни професионалисти за вашия успех

В "Разстояние и независими проучвания център" (диск) на Техническия университет в Кайзерслаутерн е водещ доставчик на следдипломна дистанционно обучение в Германия. Създаването има над 20 години опит в разработването и проектирането на академични оферти обиколка с частен проучването. Той се разви от "Център за дистанционно обучение и продължаващо обучение" (ZFUW), която е основана през 1992 г. в Университета Кайзерслаутерн.

  • Ние предлагаме градуса акредитирани магистърски в атрактивни теми и
    придружава обучението си чрез консултации, сервиз и поддръжка.

Независим Проучване

За диска на идеята за "Независим живот" е от основно значение.

  • Ние се засили умения за самостоятелно учене на нашите ученици и подкрепа на Университета в Кайзерслаутерн чрез разработване на самообучение модули по пътя към университета за учене през целия живот.
  • По този начин ние допринасяме че студентите да развият в Университета в Кайзерслаутерн не само опита си, но и да стане експерти в собственото си обучение.

Проучване от всяка точка на света

В момента около 4000 учени използват Проучване гид на диска за професионалната си кариера - повече отколкото във всяка друга сравнима институт за дистанционно обучение в Германия. Студентите идват от всички краища Германия, немскоговорящата съседни страни, но също така и от чужбина, например, по време на престоя в чужбина в Китай, Индия и САЩ.

Продължавайки с висок процент на успеваемост

Над 80% от участниците в DISC-дистанционно обучение този пълен успешно. Въз основа на високия процент на успех е комбинация от професионално-известните диригенти проучване по отношение на практиката дидактически отлични подготвени учебни материали, онлайн семинари и образователни надеждна подкрепа от страна на персонала на диск.

Кратък профил ТУ Кайзерслаутерн

Ориентираните към бъдещето курсове, практическо обучение и модерна инфраструктура, това са условията, които възникват за студенти в университета в Кайзерслаутерн. Единственото-технически ориентирани университет в Рейнланд-Пфалц е натрупала значителен репутация, тъй като тя е създадена през 1970 г. и е сходна с установените технически колежи не се страхувайте.

Наградата на Университета в Кайзерслаутерн, който се появи през октомври 2009 г. в цялата страна конкурс "постижения в преподаването", тъй като една от шестте победители университети, е живо доказателство за важността на обучението в университета.

В университетския кампус с около 12 500 студенти (от които около 4000 студенти за дистанционно обучение), които тя предлага в дванадесет отдели в над 100 към бъдещето и с практическа насоченост курсове и гарантирани от нейната управляем размер близък контакт с преподавателите и доброто разположение грижи. В допълнение, студентите да се възползват от признати изследователски съоръжения, в това число две Fraunhofer институти, на Планк Институт Max, Центъра за изследване на немски за изкуствен интелект и Института за композитни материали, директно на територията на колежа или се намира в близост и да си сътрудничат в областта на приложните изследвания в тясно сътрудничество с ТУ.

През януари 2010 г. в Университета на Кайзерслаутерн и институциите IESE, ITWM, DFKI и ITA Носителката на два пъти от пет победители в горния клъстер конкурса на Федералното министерство на образованието и науката (BMBF) бяха.

Два изследователски центрове са създадени в средата на 2008 г. в Университета в Кайзерслаутерн, целта голям, координирани научноизследователски проекти като. създаден като специални изследователски области и успешно повишаване на проекти по национални и международни мерки за подкрепа за високи постижения.

Места

Кайзерслаутерн

Address
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Кайзерслаутерн, Рейнланд-Пфалц, Германия

Програми

Това училище също предлага: