Прочетете официалното описание

Опитни професионалисти за вашия успех

В "Разстояние и независими проучвания център" (диск) на Техническия университет в Кайзерслаутерн е водещ доставчик на следдипломна дистанционно обучение в Германия. Създаването има над 20 години опит в разработването и проектирането на академични оферти обиколка с частен проучването. Той се разви от "Център за дистанционно обучение и продължаващо обучение" (ZFUW), която е основана през 1992 г. в Университета Кайзерслаутерн.

  • Ние предлагаме градуса акредитирани магистърски в атрактивни теми и
    придружава обучението си чрез консултации, сервиз и поддръжка.

Независим Проучване

За диска на идеята за "Независим живот" е от основно значение.

  • Ние се засили умения за самостоятелно учене на нашите ученици и подкрепа на Университета в Кайзерслаутерн чрез разработване на самообучение модули по пътя към университета за учене през целия живот.
  • По този начин ние допринасяме че студентите да развият в Университета в Кайзерслаутерн не само опита си, но и да стане експерти в собственото си обучение.

Проучване от всяка точка на света

В момента около 4000 учени използват Проучване гид на диска за професионалната си кариера - повече отколкото във всяка друга сравнима институт за дистанционно обучение в Германия. Студентите идват от всички краища Германия, немскоговорящата съседни страни, но също така и от чужбина, например, по време на престоя в чужбина в Китай, Индия и САЩ.

Продължавайки с висок процент на успеваемост

Над 80% от участниците в DISC-дистанционно обучение този пълен успешно. Въз основа на високия процент на успех е комбинация от професионално-известните диригенти проучване по отношение на практиката дидактически отлични подготвени учебни материали, онлайн семинари и образователни надеждна подкрепа от страна на персонала на диск.

Кратък профил ТУ Кайзерслаутерн

Ориентираните към бъдещето курсове, практическо обучение и модерна инфраструктура, това са условията, които възникват за студенти в университета в Кайзерслаутерн. Единственото-технически ориентирани университет в Рейнланд-Пфалц е натрупала значителен репутация, тъй като тя е създадена през 1970 г. и е сходна с установените технически колежи не се страхувайте.

Наградата на Университета в Кайзерслаутерн, който се появи през октомври 2009 г. в цялата страна конкурс "постижения в преподаването", тъй като една от шестте победители университети, е живо доказателство за важността на обучението в университета.

В университетския кампус с около 12 500 студенти (от които около 4000 студенти за дистанционно обучение), които тя предлага в дванадесет отдели в над 100 към бъдещето и с практическа насоченост курсове и гарантирани от нейната управляем размер близък контакт с преподавателите и доброто разположение грижи. В допълнение, студентите да се възползват от признати изследователски съоръжения, в това число две Fraunhofer институти, на Планк Институт Max, Центъра за изследване на немски за изкуствен интелект и Института за композитни материали, директно на територията на колежа или се намира в близост и да си сътрудничат в областта на приложните изследвания в тясно сътрудничество с ТУ.

През януари 2010 г. в Университета на Кайзерслаутерн и институциите IESE, ITWM, DFKI и ITA Носителката на два пъти от пет победители в горния клъстер конкурса на Федералното министерство на образованието и науката (BMBF) бяха.

Два изследователски центрове са създадени в средата на 2008 г. в Университета в Кайзерслаутерн, целта голям, координирани научноизследователски проекти като. създаден като специални изследователски области и успешно повишаване на проекти по национални и международни мерки за подкрепа за високи постижения.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Немски

Това училище също предлага:

Магистратура

University of Kaiserslautern

Болници, клиники и големи практики трябва да се прилага и медицински специалисти, които знаят оборудване за основите на медицината, както и решение относно работата на ви ... [+]

Ресурси за използването на медицински изделия

Болници, клиники и големи практики трябва да се прилага и медицински специалисти, които знаят оборудване за основите на медицината, както и решение относно работата на високотехнологично оборудване. Това отваря много интересна сфера на дейност за добавянето обучен медицински физика инженер или учен. Неговият звук висше образование се допълва от необходимия интердисциплинарен опит в областта на медицината и физика. Той е компетентен партньор на лекарите в използването на висококачествени медицински изделия. Други области, в допълнение към съоръженията на медицинска помощ са области на научни изследвания и развитие на медицинската Оборудване и процедури, тестване, услуги за проверка и поддръжка, продажби, обучение и т.н.... [-]

Германия Кайзерслаутерн
Запитване на информация
Немски
Задочно обучение
6 семестри
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски