Charité – University of Medicine Berlin

Представление

Прочетете официалното описание

Charité – University of Medicine Berlin

Charité е една от най-големите университетски болници в Европа. Всички наши клинични грижи, изследвания и преподаване се предоставят от лекари и изследователи от най-високия международен стандарт. Charité гордо заявява претенции към повече от половината от всички носители на Нобелова награда по физиология или медицина, включително Емил фон Беринг, Робърт Кох и Пол Ерлих. Charité е международно известен със своите постижения в преподаването и обучението.

121289_121083_about-us-medical-neurosciences_460x337.jpg

Medical Neurosciences се фокусира върху транслационните изследвания. Основната цел е да се преодолее пропастта между успехите на пейката и лечението край леглото. Ние интегрираме основни лабораторни изследвания и клиника по отношение на преподаватели, студенти, съдържание на курса и инфраструктура. Програмата обхваща широчината на невронауката от молекулярната невробиология до познанието и невро-съдовите заболявания.

Програмата насърчава студентите да развият свой собствен, индивидуален професионалист, предлагайки разнообразие от избираеми лекции и възможности за ротация в лабораторията, съчетани с проектирането на индивидуални планове за развитие. В резултат на това студентите са разработили разнообразни проекти и дейности, като например бюлетин на CNS за стартиране на студентите, принос към научните слами, самоорганизирани отстъпления, консултативни групи за развитието на програмата и много други.

121288_121084_4844_460x337.jpg

Местоположение на университета

Берлин е вълнуваща и цветна столица на Германия, привличаща хора от цял свят. Като гореща точка за науката, Берлин е дом на 13 университета, включително Humboldt-Universität zu Berlin и Freie Universität Berlin. Charité - Universitätsmedizin Berlin е медицинският факултет на двата престижни университета. В допълнение, тук се основава редица изследователски центрове, които не са университети, като Център за молекулярна медицина „Макс Делбрюк“, Институт за развитие на човека Макс Планк, Изследователски център за молекулярна фармакология в Лайбниц и Институт за инфекциозна биология „Макс Планк“.

Места

Берлин

Address
Charité — Universtätsmedzin Berlin
Charitéplatz 1

10117 Берлин, Берлин, Германия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия