Carl Remigius Medical School

Представление

Прочетете официалното описание

The Carl Remigius Medical School обучава специалисти и мениджъри, които са необходими в сектора на здравеопазването. В обектите в Франкфурт на Майн, Хамбург, Идщайн, Кьолн и Мюнхен, ние имаме ерген- и магистърски курсове на пълен работен ден и на непълно работно време в. С и нашите възпитаници сигурни и по-нататъшно развитие на високото ниво на здравеопазване в Германия, ние съвместно да предприемат социална отговорност.

Нашата философия

Заедно с нашите възпитаници, ние предполагаме, социална отговорност. Това е да се гарантира нашата цел, високото ниво на здравеопазване в Германия и се развива. За това ние правим в Carl Remigius медицинско училище целенасочени и ориентирани към бъдещето експерти и мениджъри от, които са спешно необходими в индустрията.

Като стратегически образование партньор за здравни компании в въпроси УЧР разработен Carl Remigius Medical School иновативни концепции и подходящо обучение за медицинска, здравно икономически и терапевтичен сектор. Те са резултат от непрекъснат диалог с вземащите решения от водещи органи индустрията. На фона на демографските промени и технологичния напредък, ние анализираме нуждите на разрастващия се пазар на труда в здравеопазването. Резултатите са включени в нашите учебни програми.

Нашите възпитаници са подготвени за високата практическа насоченост в изследването на предизвикателствата на пазара, те работят в нови, съответните професионални направления и да поемат важни интерфейсни позиции. Специалисти Студенти създават Carl Remigius медицински институт с подходящо развитие на умения, основа за следващия си ход в кариерата. Вие поемате отговорност за управлението, контролира важните проекти в областта на напрежение между здравето и икономиката, или да играят важна роля в управлението на промяната.

Курсовете на Carl Remigius Medical School имат интердисциплинарен и цялостен подход; така че те да отговарят на съществените изисквания трябва да бъдат изпълнени от здравни специалисти. Нашите инструктори са опитни практици, идват от много различни области на здравния сектор и по този начин се повиши информираността на различни подходи и гледни точки.

Курсове и местоположения

В знак на почит към родното място на нашия съименник Франкфурт е най-големият по брой курсове място. Още са в градовете Хамбург, Кьолн и Мюнхен, както и в Идщайн Им Таунус. По този начин, ние сме много добре позиционирана в Германия. На 18 Март 2016 започва Carl Remigius Медицинско училище със седем курсове:

  • Лекар помощ (бакалавър, редовно)
  • Здраве и кърмене (бакалавър, двоен)
  • Здравен мениджмънт на здравните професии (бакалавър, непълно работно време)
  • Медицинско образование (BA, на непълно работно време)
  • Лидерство и управление в областта на здравеопазването и социалната работа (MA, непълно работно време) Мултидисциплинарен терапия в педиатрията (магистър, на непълно работно време)
  • Naturopathy & допълваща медицина (магистър, на непълно работно време)

Места

Франкфурт

Address
Carl Remigius Medical School,
Marienburgstr. 2

60528 Франкфурт, Хесен, Германия

Хамбург

Address
Carl Remigius Medical School,
Alsterterrasse 1

20354 Хамбург, Хамбург, Германия

Идщайн

Address
Carl Remigius Medical School,
Limburger Straße 2

65510 Идщайн, Хесен, Германия

Кьолн

Address
Carl Remigius Medical School,
Im MediaPark 4d / 2.OG

50670 Кьолн, Северен Рейн-Вестфалия, Германия

Мюнхен

Address
Carl Remigius Medical School,
Charles-de-Gaulle-Str. 2

81737 Мюнхен, Бавария, Германия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия