The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

Колежът по медицина и ветеринарна медицина се състои от две училища. Това са Медицинската школа в Единбург и Кралското (Дик) училище по ветеринарни изследвания.

Заедно ние създаваме уникално групиране в Обединеното кралство, където ветеринарните лекари, медиците и биомедицинските учени работят заедно и изучават общите причини за болести, които засягат нашето население. Нашите кампуси, нашата структура и организирането на нашите степени гарантира, че има хора от Royal (Dick) Училище за ветеринарни изследвания и Единбург Медицински Училище, които дишат един и същ въздух, проектират заедно проекти и преподават в своите специализирани области.

ветеринар

Роял (Дик) Училище по ветеринарни изследвания

Най-високо класираното ветеринарно училище в Обединеното кралство в рамката за научни постижения от 2014 г., Училището за ветеринарни изследвания Royal (Dick) е световен лидер в областта на ветеринарното образование, научните изследвания и практиката. Ние предлагаме отлично ветеринарно обучение, използвайки награден учебен план, иновативни методи на преподаване и интердисциплинарна среда. Бяхме поставени на първо място сред седемте ветеринарни школа в Обединеното кралство за качество на изследванията в Упражненията за оценка през 2008 г., потвърждавайки изключителната международна репутация на училището. Нашите клинични услуги - Болница за малки животни и голяма животинска практика - са сред най-влиятелните центрове за клинична помощ в Обединеното кралство.

Медицинска школа в Единбург

Медицинското училище в Единбург е домакин на три декани. Това са биомедицински науки, клинични науки и молекулярни, генетични и популационни здравни науки.

Преподаването за програмата MBChB и други биомедицински бакалавърски и следдипломни програми се осъществява в трите протомании. Чрез обединяването на правилните индивиди, както клинични, така и неклинични, катализираме и създаваме възможности за развиване на вълнуваща работа, която има значение за живота на хората. Медицинското училище в Единбург предоставя първокласно образование в първокласни учебни заведения от развълнувани хора, които са на върха.

Ние предлагаме отличен опит в среда, в която научните изследвания се ценят и преследват. Изследването е важен компонент от живота на всеки студент като средство за разбиране на начин на мислене, който ще ги подготви за постигане на положителна промяна за човечеството.

Медицинско училище в Единбург: биомедицински науки

Извършвайки новаторски изследвания, Biomedical Sciences е домакин на Центъра за когнитивни и невронни системи, Центъра за интегративна физиология, Центъра за неврорегенерация и отделението за инфекциозна и пътна медицина.

Също така допринасяме за интердисциплинарни изследвания с тези свързани центрове: Единбургските инфекциозни болести, Единбургската невронаука, Центъра за епилепсия на Muir Maxwell, Патрик Дивеч Център и Фармакология, Токсикология и терапевтика.

Изследователските теми в рамките на Демонстрацията включват:

  • Гените и развитието
  • Мембранна биология
  • Системи за невронно управление
  • Познание, учене и синаптична пластичност
  • Neuropharmacology
  • Основна и клинична вирусология
  • Бактериална патогенеза и химиотерапия

Също така в рамките на прототип е биомедицинската преподавателска организация (BMTO), която играе жизненоважна роля в администрацията, координацията и осъществяването на университетското преподаване.

BMTO е отговорен за програмата BSc Medical Sciences, заедно с множество програми за почетни знания по биологични науки, медицински и ветеринарни науки, както и четиринадесет курса по биомедицинските науки за студенти.

ветеринар

Медицинско училище в Единбург: Клинични науки

С дългогодишен международен изследователски профил, Клиничните науки са Центърът за сърдечно-съдови науки, Центърът за клинични мозъчни науки, Центърът за възпалителни изследвания, Центърът за регенеративна медицина, Центърът за репродуктивно здраве, Единбургския институт за следдипломна квалификация и дивизията на здравните науки.

В най-новото учебно упражнение за изследване в Обединеното кралство, клиничната медицина бе класирана на най-високо ниво от 28 кандидатури в цялото Великобритания.

Демонирането се основава основно на Малката Франция.

В Малката Франция, сградата на канцлера, Института за медицински изследвания на Кралицата и Центърът за регенеративна медицина разполагат с най-съвременни учебни и изследователски съоръжения в съседство на Кралската инвалида в Единбург и биомедицинският изследователски парк Edinburgh BioQuarter.

Други места за деканиране са болницата за детски болести в Единбург, Западна обща болница, болница Royal Единбург и Lauriston Place.

Медицинско училище в Единбург: молекулярни, генетични и популационни здравни науки

Молекулярната, генетичната и популационната медицинска наука се състои от Института по генетика и молекулярна медицина на MRC, Института по здравеопазване и информатика на Ушър, Отдела за клинични изпитвания в Единбург и Отдела по патология.

Институтът по генетика и молекулярна медицина на MRC се състои от Отдела по човешка генетика на MRC, Единбургския център за изследване на рака и Центъра за геномика и експериментална медицина.

Институтът по здравеопазване и информатика на населението на Ушър се състои от Център за медицински науки за населението, Център за медицинска информатика и Център за глобално здравно изследване.

Демонстрацията също така е домакин на отдела за клинични изпитания в Единбург (ECTU), която наскоро беше пълна регистрация в Консорциума за клинични изследвания в Обединеното кралство и получи статут на центъра за клинични изпитвания на MRC и отдела по патология.

Места

Единбург

Address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

EH3 9HA Единбург, Шотландия, Великобритания

Програми

Това училище също предлага: