Прочетете официалното описание

Колежът по медицина и ветеринарна медицина се състои от две училища. Това са Медицинската школа в Единбург и Кралското (Дик) училище по ветеринарни изследвания.

Заедно ние създаваме уникално групиране в Обединеното кралство, където ветеринарните лекари, медиците и биомедицинските учени работят заедно и изучават общите причини за болести, които засягат нашето население. Нашите кампуси, нашата структура и организирането на нашите степени гарантира, че има хора от Royal (Dick) Училище за ветеринарни изследвания и Единбург Медицински Училище, които дишат един и същ въздух, проектират заедно проекти и преподават в своите специализирани области.

ветеринар

Роял (Дик) Училище по ветеринарни изследвания

Най-високо класираното ветеринарно училище в Обединеното кралство в рамката за научни постижения от 2014 г., Училището за ветеринарни изследвания Royal (Dick) е световен лидер в областта на ветеринарното образование, научните изследвания и практиката. Ние предлагаме отлично ветеринарно обучение, използвайки награден учебен план, иновативни методи на преподаване и интердисциплинарна среда. Бяхме поставени на първо място сред седемте ветеринарни школа в Обединеното кралство за качество на изследванията в Упражненията за оценка през 2008 г., потвърждавайки изключителната международна репутация на училището. Нашите клинични услуги - Болница за малки животни и голяма животинска практика - са сред най-влиятелните центрове за клинична помощ в Обединеното кралство.

Медицинска школа в Единбург

Медицинското училище в Единбург е домакин на три декани. Това са биомедицински науки, клинични науки и молекулярни, генетични и популационни здравни науки.

Преподаването за програмата MBChB и други биомедицински бакалавърски и следдипломни програми се осъществява в трите протомании. Чрез обединяването на правилните индивиди, както клинични, така и неклинични, катализираме и създаваме възможности за развиване на вълнуваща работа, която има значение за живота на хората. Медицинското училище в Единбург предоставя първокласно образование в първокласни учебни заведения от развълнувани хора, които са на върха.

Ние предлагаме отличен опит в среда, в която научните изследвания се ценят и преследват. Изследването е важен компонент от живота на всеки студент като средство за разбиране на начин на мислене, който ще ги подготви за постигане на положителна промяна за човечеството.

Медицинско училище в Единбург: биомедицински науки

Извършвайки новаторски изследвания, Biomedical Sciences е домакин на Центъра за когнитивни и невронни системи, Центъра за интегративна физиология, Центъра за неврорегенерация и отделението за инфекциозна и пътна медицина.

Също така допринасяме за интердисциплинарни изследвания с тези свързани центрове: Единбургските инфекциозни болести, Единбургската невронаука, Центъра за епилепсия на Muir Maxwell, Патрик Дивеч Център и Фармакология, Токсикология и терапевтика.

Изследователските теми в рамките на Демонстрацията включват:

  • Гените и развитието
  • Мембранна биология
  • Системи за невронно управление
  • Познание, учене и синаптична пластичност
  • Neuropharmacology
  • Основна и клинична вирусология
  • Бактериална патогенеза и химиотерапия

Също така в рамките на прототип е биомедицинската преподавателска организация (BMTO), която играе жизненоважна роля в администрацията, координацията и осъществяването на университетското преподаване.

BMTO е отговорен за програмата BSc Medical Sciences, заедно с множество програми за почетни знания по биологични науки, медицински и ветеринарни науки, както и четиринадесет курса по биомедицинските науки за студенти.

ветеринар

Медицинско училище в Единбург: Клинични науки

С дългогодишен международен изследователски профил, Клиничните науки са Центърът за сърдечно-съдови науки, Центърът за клинични мозъчни науки, Центърът за възпалителни изследвания, Центърът за регенеративна медицина, Центърът за репродуктивно здраве, Единбургския институт за следдипломна квалификация и дивизията на здравните науки.

В най-новото учебно упражнение за изследване в Обединеното кралство, клиничната медицина бе класирана на най-високо ниво от 28 кандидатури в цялото Великобритания.

Демонирането се основава основно на Малката Франция.

В Малката Франция, сградата на канцлера, Института за медицински изследвания на Кралицата и Центърът за регенеративна медицина разполагат с най-съвременни учебни и изследователски съоръжения в съседство на Кралската инвалида в Единбург и биомедицинският изследователски парк Edinburgh BioQuarter.

Други места за деканиране са болницата за детски болести в Единбург, Западна обща болница, болница Royal Единбург и Lauriston Place.

Медицинско училище в Единбург: молекулярни, генетични и популационни здравни науки

Молекулярната, генетичната и популационната медицинска наука се състои от Института по генетика и молекулярна медицина на MRC, Института по здравеопазване и информатика на Ушър, Отдела за клинични изпитвания в Единбург и Отдела по патология.

Институтът по генетика и молекулярна медицина на MRC се състои от Отдела по човешка генетика на MRC, Единбургския център за изследване на рака и Центъра за геномика и експериментална медицина.

Институтът по здравеопазване и информатика на населението на Ушър се състои от Център за медицински науки за населението, Център за медицинска информатика и Център за глобално здравно изследване.

Демонстрацията също така е домакин на отдела за клинични изпитания в Единбург (ECTU), която наскоро беше пълна регистрация в Консорциума за клинични изследвания в Обединеното кралство и получи статут на центъра за клинични изпитвания на MRC и отдела по патология.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази програма има за цел да разпространи знания, умения и разбиране в областта на медицинското изобразяване, което да даде възможност за ефективен и ефикасен анализ на ме ... [+]

Описание на програмата

Тази програма има за цел да разпространи знания, умения и разбиране в областта на медицинското изобразяване, което да даде възможност за ефективен и ефикасен анализ на медицинските изображения, който може да се използва както клинично, така и търговско.

Покривайки физиката на изображенията и свързаните с тях техники, се фокусира върху специализирано съдържание, обхващащо обработката и анализа на изображения.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Подобрете експертизата си в областта на изображенията и придобийте високо квалифицирана квалификация по магистърски програми онлайн чрез дистанционно обучение, като същев ... [+]

Описание на програмата

Да разпространявате знания за изображения, умения

Цели на нашата гъвкава, периодична програма за онлайн обучение (ОЛ):

да се разбере теорията на изображението, техниките, анализада се развие планирането на научните изследванияда се даде възможност за устен преводда свързват изследванията на изображения с клиничните приложенияОнлайн обучение

Достъп до обучение от световна класа в Университета в Единбург, като същевременно поддържате местния си професионалист... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Комбинираната позитронна емисия (РЕТ) и магнитният резонанс (MR) е технология за изобразяване, която позволява да се събира информация за метаболитната функция, физиологи ... [+]

Описание на програмата

Комбинираната позитронна емисия (РЕТ) и магнитният резонанс (MR) е технология за изобразяване, която позволява да се събира информация за метаболитната функция, физиологията и анатомията в една сканираща сесия за диагностични и изследователски цели (например изследване на деменции

Скенерите PET-MR все по-често се инсталират в клинични и изследователски среди, но понастоящем обучението за това как да работят и използват най-добре тези съоръжения е ограничено, често изискващо дълги периоди на пребиваване, далеч от работа и лични ангажименти у дома.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Програмата разпространява знания за изображения, умения и разбиране, за да се даде възможност за ефективно и ефективно използване на изображения, клинично, в научните изс ... [+]

Описание на програмата

Да се ​​разпространяват знания, умения и разбиране за невроизображенията, за да се даде възможност за ефективно и ефикасно използване на невроизображенията в научните изследвания.

Цели на нашата гъвкава, периодична програма за онлайн обучение (ОЛ):

за да се разбере научните изследвания, които използват техники за невроизображениеда се развие планирането на научните изследванияда се даде възможност за устен преводда се свържат изследванията на невроизображенията с клиничните приложенияОнлайн обучение... [-]
Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Този следдипломен сертификат и диплома е уникална възможност за студенти, които искат да проучат аспекти на човешката анатомия чрез гъвкавостта на онлайн дистанционно обу ... [+]

Описание на програмата

Този следдипломен сертификат и диплома е уникална възможност за студенти, които искат да проучат аспекти на човешката анатомия чрез гъвкавостта на онлайн дистанционно обучение.

Всички курсове, които съставляват програмата, използват иновативни методи на преподаване, за да дадат на студентите ключови умения, които могат да бъдат предавани, в допълнение към солидната основа на анатомичните знания.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
12 - 48 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Нашата програма има за цел да подобри вашите теоретични и практически знания за анатомията на човека чрез интензивен дисекционен курс в кампуса, както и разработването и ... [+]

Описание на програмата

В тази програма ще:

Научете анатомия чрез дисекцияПолучете знания и опит в анатомичното преподаванеВземете допълнителни модули за невронатомия, ембриология, анатомично право и етика и медицински изображения.Принос към световните водещи анатомични и / или биомедицински изследвания

Нашата програма има за цел да подобри вашите теоретични и практически знания за анатомията на човека чрез интензивен дисекционен курс в кампуса, както и разработването и изучаването на теоретични и практически аспекти на преподаването по анатомия на бакалавърско и следдипломно ниво.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Този едногодишен пълен работен ден програма осигурява отлична заземяване за доктор или други академични изследвания в биомедицинските науки. Ще научите ценни изследовател ... [+]

Проучен профил

Тази едногодишна програма за пълно работно време осигурява отлична подготовка за докторантура или други академични изследвания в биомедицинските науки. Ще научите ценни изследователски умения, биомедицински лабораторни техники и широка гама от други преносими умения, които ще ви дадат предимство до края на кариерата си. Можете също да изберете две теми, които най-добре отговарят на вашите интереси и цели на кариерата.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Във ветеринарното управление на животните, анестезията (превръщането на животните в безсъзнание в разрешителните процедури) и аналгезията (намаляването на болката, която ... [+]

Описание на програмата

Във ветеринарното управление на животните, анестезията (превръщането на животните в безсъзнание в разрешителните процедури) и аналгезията (намаляването на болката, която животното страда) имат жизненоважно значение за подобряване на хуманното отношение към животните, както и дават възможност за непрекъснато развитие на медицинския и хирургически напредък.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ветеринарната епидемиология е ключов компонент в редица глобални предизвикателства, свързани с контрола на болестите, продоволствената сигурност и изменението на климата. ... [+]

Описание на програмата

Ветеринарната епидемиология е ключов компонент в редица глобални предизвикателства, свързани с контрола на болестите, продоволствената сигурност и изменението на климата. Следователно е необходимо да се подобри способността ни да разберем, да предвидим и да отговорим на моделите и динамиката на болестите и да контролираме огнищата.

Партньорството R (D) SVS и SRUC създава най-голяма концентрация на изследователска сила във ветеринарните и селскостопанските науки във Великобритания. MSc се основава на това богатство на опит и научноизследователска дейност, за да осигури научни познания за фундаменталните биологични процеси (напр. Поведение, физиология, имунология, екология) и практики за управление на околната среда и земеделието (например животновъдство, хранене, животновъдство) , разпространението и разпространението в системите за животновъдство. Това дава възможност за задълбочено разбиране на сложните екологични модели на болестта, което улеснява прогнозирането на риска и контрола на заболяването. Този подход към мултидисциплинарните системи ще ви предостави умения да допринесете значително за справяне с продоволствената сигурност, изменението на климата и контрола на болестите във вашата роля като професионалист в областта на здравето на животните.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази модулна програма на непълен работен ден осигурява обучение на общообразователни зъболекари на ниво магистър, с особен акцент върху възстановителната стоматология. Ст ... [+]

Описание на програмата

Моля, имайте предвид, че тази програма е била предварително обявена като Основна стоматологична помощ

Тази модулна програма на непълен работен ден осигурява обучение на общообразователни зъболекари на ниво магистър, с особен акцент върху възстановителната стоматология.

Структурата на степента е предназначена да отговори на нуждите на практикуващите стоматолози от цял ​​свят.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази онлайн програма ще ви даде цялостно разбиране за процесите, процедурите за разследване и възможностите за лечение на често срещаните заболявания, които срещате в общ ... [+]

Описание на програмата

Тази онлайн програма ще ви даде цялостно разбиране за процесите, процедурите за разследване и възможностите за лечение на често срещаните заболявания, които срещате в общата медицинска практика.

Програмата е предназначена предимно за ранни докторанти. Той допълва обучението, което ви е необходимо, за да станете член на Royal College of Physicians, и може да бъде подходящо за лекари в други специалности или консултанти в медицинска сестра и други парамедицински специалисти с богат клиничен опит.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Следдипломният сертификат в областта на глобалните здравни предизвикателства е онлайн програма за непълно работно време, която приема мултидисциплинарен подход към разбир ... [+]

Описание на програмата

Програмата е предназначена да подготви онези, които вече работят в сферата на глобалното здравеопазване и развитие, или тези, които планират да работят с международни и национални здравни агенции, с инструменти, знания и умения за ангажиране със сложни проблеми, свързани със справедливо и справедливо здраве и благополучие.

Тя ще има огромна стойност за тези, които се интересуват от глобалното развитие и помощ, както и за тези, които се интересуват от кариера в здравната журналистика или работят в международния бизнес в сферата на здравеопазването и социалната грижа и в корпоративната социална отговорност и устойчивост.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Програмата се основава на паралелите, които съществуват между тези заболявания, като се учат от съществуващите предизвикателства и имат за цел да свържат отделните хора, ... [+]

Описание на програмата

През последните няколко десетилетия всяка година се появява почти една нова болест и повече от 75% от тези заболявания произхождат от зоонотичен произход. Сега има повече търсене на инвестиции и изследвания, които да ни помогнат да управляваме тези болести по-добре.

Тази програма има за цел да посрещне предизвикателствата, породени от инфекциозни заболявания през 21-ви век, като ви предложи курсове за наблюдение, профилактика и контрол на инфекциозни заболявания, както и оценка на въздействието им върху общественото здраве.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази програма е насочена към висококвалифицирани специалисти по медицина, които участват в управлението на клинични спешни случаи при деца. Той е идеален за стажанти в пе ... [+]

Описание на програмата

Тази програма е насочена към висококвалифицирани специалисти по медицина, които участват в управлението на клинични спешни случаи при деца.

Той е идеален за стажанти в педиатрията и спешната медицина и също така е много подходящ за анестезиолози, които желаят да развият умения в детска анестезия или интензивна педиатрия.

Тя също така ще помогне на практикуващите лекари, които работят в отдалечени и селски райони, без педиатрична помощ.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Нашата програма дава на завършилите научни знания и практически умения за извършване на изследвания в нововъзникващите области на науката за животните и "едно здраве", ка ... [+]

Описание на програмата

Нашата програма дава на завършилите научни знания и практически умения за извършване на изследвания в нововъзникващите области на науката за животните и "едно здраве", като осигурява фундаментални познания за функционирането на животинското тяло. Разглеждаме приложенията на основните животински науки за ветеринарната и хуманната медицина, животновъдството и продоволствената сигурност.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MSc by Research in Integrative Neuroscience е едногодишна, целодневна изследователска програма, обхващаща всички нива на съвременната невронаука, което я прави идеална пр ... [+]

Проучен профил

MSc by Research in Integrative Neuroscience е едногодишна програма за пълно работно време, обхващаща всички нива на съвременната неврология, което я прави идеална програма за подготовка за докторска степен.

Ние включваме молекулярна, клетъчна, системна, регенеративна, когнитивна, клинична и изчислителна неврология. Също така ви позволяваме да изберете вашата специалност още от самото начало, което ви позволява да оформите своето учене около интересите и целите на кариерата си.... [-]

Великобритания Единбург
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази програма се организира от Единбургските инфекциозни болести (EID), чийто домакин е Колежът по медицина и ветеринарна медицина и Колежът за наука и инженерство. Той п ... [+]

Проучен профил

Тази програма се организира от Единбургските инфекциозни болести (EID), чийто домакин е Колежът по медицина и ветеринарна медицина и Колежът за наука и инженерство.

Той представя въведение в методологията на изследванията за биолози, медици и ветеринарни лекари. Обучението предвижда и влизане в докторантури. Предишните студенти са предприели проекти в следните области:... [-]

Великобритания Единбург
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

ЧМ е предназначен да подкрепя напреднали офталмологични стажанти в Обединеното кралство и в международен план чрез учебна програма, която признава техните субспективални ... [+]

Описание на програмата

Тази нова двугодишна магистърска програма, преподавана изцяло онлайн, се предлага съвместно от университета в Единбург и Кралския колеж по хирурзи в Единбург и води до степен магистър по хирургия (ChM). Тя е разработена с подкрепата на NHS Education for Scotland (NES).

ЧМ е предназначен да подкрепя напреднали офталмологични стажанти в Обединеното кралство и в международен план чрез учебна програма, която признава техните субспективални офталмологични интереси в подготовката за изходен преглед и болнична практика.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 4 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази онлайн програма ще осигури познания и разбиране на ключовите елементи и принципи на проектирането, доставката и анализа на клиничните изпитвания. В допълнение към по ... [+]

Описание на програмата

Онлайн програмата ще осигури познания и разбиране на ключовите елементи и принципи на проектирането, доставката и анализа на клиничните изпитвания. В допълнение към познанието и разбирането на принципите на GCP и практическото им прилагане в клиничните изпитвания.

Тази програма е подходяща за завършилите медицина, медицинска сестра, фармация, науки за живота и други съюзни дисциплини, участващи в клинични изпитания.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази частна програма, изцяло онлайн, привлича международна и многопрофесионална група от ученици и предлага уникална възможност за директен контакт с други, работещи в бо ... [+]

Описание на програмата

Университетът в Единбург е признат в световен мащаб за научните изследвания, развитието и иновациите и предоставя на студентите образование от световна класа в продължение на повече от 425 години. Комплексът от програми за борба с болката, предлагани от Катедрата по анестезия, критична грижа и болка в медицината, продължава тази традиция, като интегрира настоящите клинични изследвания с високо ниво на академични и професионални приноси.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Консервационната медицина е нова дисциплина, която изучава сложните взаимоотношения и взаимодействия между здравето на животните, човешкото здраве и здравето на екосистем ... [+]

Описание на програмата

Консервационната медицина е утвърдена област, която продължава да се развива, докато развиваме способността си да изучаваме сложните взаимоотношения и взаимодействия между здравето на животните, човешкото здраве и здравето на екосистемите. Той се появи през 90-те години на 20-ти век като отговор на необходимостта от по-холистичен и интердисциплинарен подход към опазването на биологичното разнообразие. По-специално значението на здравето в много консервационни въпроси беше широко признато. С основата си в принципите на консервационната биология Conservation Medicine включва принос от здравните науки, екологията и социалните науки. Тя може да се разглежда като приложение на едно здраве за опазване на биологичното разнообразие.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Програмата MSC Critical Care е насочена към здравните специалисти, които се сблъскват с критично болни възрастни в ежедневната си практика (медицински сестри, лекари по о ... [+]

Университетът в Единбург е признат в световен мащаб за своите изследвания, разработки и иновации и предоставя на учениците световно образование за повече от 425 години.

Основавайки се на тази традиция, магистърската степен по „Критична грижа “ е разработена в сътрудничество с Кралския колеж на лекарите в Единбург и е базирана в Университетския декан на клиничните науки и в Колежа по медицина и ветеринарна медицина. MSc е вълнуваща нова онлайн програма, която съчетава основано на доказателства проучване на клиничната специалност на критичната грижа с клинични изследвания и академична практика.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Това е идеалната програма, ако сте професионален или нов по въпроса и искате да обърнете внимание на днешните проблеми в общественото здраве. ... [+]

Описание на програмата

Общественото здраве е за предотвратяване на болести, удължаване на живота и насърчаване на здравето чрез усилията на обществото.

Това е идеалната програма, ако сте професионален или нов по въпроса и искате да обърнете внимание на днешните проблеми в общественото здраве.

Тази програма се преподава в университета, но ние предлагаме и MPH на непълно работно време чрез онлайн дистанционно обучение, което може да отговаря на тези, които искат да продължат да работят по време на обучение или които не могат да дойдат в Единбург.... [-]

Великобритания Единбург
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Нашата програма MPH предоставя на студентите разбиране за това как различните научни дисциплини могат да бъдат използвани за разследване и след това да развият най-добрит ... [+]

Описание на програмата

Програмата "Магистър по обществено здраве" (MPH) се основава на дългогодишната традиция на академично преподаване и изследвания в областта на общественото здраве в университета в Единбург.

Общественото здраве е за предотвратяване на болести, удължаване на живота и насърчаване на здравето чрез усилията на обществото. Независимо дали вече сте работещ професионалист в тази област или сте нови по този въпрос, този магистър по обществено здраве (МЗП) е идеалната програма за тези, които желаят да се справят с днешните проблеми в общественото здраве.... [-]

Великобритания Единбург
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Програмата Masters in Medical Sciences е единствената по рода си във Великобритания и е доказано, че дава на завършилите конкурентно предимство на пазара на труда. Той е ... [+]

Проучен профил

Програмата Masters in Medical Sciences е единствената по рода си във Великобритания и е доказано, че дава на завършилите конкурентно предимство на пазара на труда. Той е предназначен за завършилите висше образование медицина, които искат да изследват и да се възползват от медицински изследвания, може би с оглед на докторантура или кариера в научните изследвания.

Ние ви предлагаме възможност да предприемете изследователски проект в лаборатория или отдел, свързани с вашата специалност. Изборът на проведени изследователски проекти е широк и варира от щанд до клинични изследвания.... [-]

Великобритания Единбург
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Основавайки се на солидна основа на биологични, имунологични, патологични и епидемиологични принципи, този онлайн MSc ще ви предостави необходимите умения за идентифицира ... [+]

Описание на програмата

Животновъдството е от жизненоважно значение за живота на милиони хора, но ендемични и епидемични заболявания, които засягат производителността на животните, ограничават производителността и изострят бедността.

Болестите, които могат да се предават между животни и хора също застрашават здравето на животновъдите, техните семейства и техните общности. В много развиващи се региони фермерите и работниците в областта на здравето на животните често не са добре подготвени да се справят с този риск.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Практиката на медицината, особено в дисциплините патология и генетика, все повече зависи от геномните технологии. Целта на тази програма е да увеличи знанията и способнос ... [+]

Описание на програмата

Практиката на медицината, особено в дисциплините патология и генетика, все повече зависи от геномните технологии. Целта на тази програма е да увеличи знанията и способностите на научния и клиничния персонал, използващ генетични данни в ежедневната си работа. Това ще даде възможност на завършилите да се ангажират уверено с научните концепции по молекулярна патология и геномна медицина и да използват своите умения за подобряване на грижата за пациентите. Програмата би могла да осигури основа и за тези студенти, които се интересуват от развитието на клинична академична кариера.... [-]

Великобритания Единбург
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази двугодишна магистърска програма се предлага съвместно от Кралския колеж по хирурзи в Единбург и Университета в Единбург и се преподава изцяло онлайн. Двете институци ... [+]

Описание на програмата

Тази двугодишна магистърска програма се предлага съвместно от Кралския колеж по хирурзи в Единбург и Университета в Единбург и се преподава изцяло онлайн. Двете институции са се комбинирали преди това, за да донесат всепризнатата магистърска програма за подкрепа на ранното хирургическо обучение и да продължат да служат като мощна марка в хирургията.

Ще бъдете обучени от опитни учители - всички водещи клиницисти в своята област - и ще имате достъп до добре дефинирани и управлявани учебни ресурси и образователни материали, включително несравнимо онлайн библиотечно съоръжение.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази три години магистърска програма, преподавана изцяло онлайн, се предлага съвместно от Университета в Единбург и Кралския колеж по хирурзи в Единбург. Насочена главно ... [+]

Описание на програмата

Тази нова тригодишна магистърска програма, преподавана изцяло онлайн, се предлага съвместно от Университета в Единбург и Кралския колеж по хирурзи в Единбург и води до степен на магистърска степен. Тя е разработена в партньорство с NHS Education for Scotland (NES).

Насочена главно към октометърите, които търсят официално следдипломно обучение в клинични грижи в общността, тази програма също е от голямо значение за медицински и хирургически стажанти, навлизащи в специализирано обучение по офталмология.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази програма е популярна международна атрактивност и е одобрена от много международни организации за нейното съвременно разбиране и прилагане на най-новите методи и прак ... [+]

Описание на програмата

Тази програма е популярна международна атрактивност и е одобрена от много международни организации за нейното съвременно разбиране и прилагане на най-новите методи и практики за хуманно отношение към животните.

Ние предоставяме на студентите разбиране за хуманното отношение към животните, което може да се приложи при изследване на животните, управление, грижи, производство, инспекция, оценка и подготовка на законодателството.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Този магистър е предназначен да предостави на студентите умения и знания, които трябва да бъдат високо ефективни практикуващи и да им даде възможност да действат като рък ... [+]

Описание на програмата

Ветеринарната медицина е бързо развиваща се дисциплина, включваща широк спектър от специализирани области. Изследванията във ветеринарната медицина са пряко свързани с подобряването на здравето и благосъстоянието на домашните животински видове и защитата на общественото здраве.

R (D) SVS има международна репутация и клиничните му услуги - болница за дребни животни (кучета и котки и екзотични животни, зоопарк и дива природа) и болница за големи животни (коне и добитък) са сред най-влиятелните центрове за клинични грижи в Обединеното кралство и Европа. Той е в най-добра позиция да развива уменията на сектора, поради уменията си в областта на първичната, средната и горната медицина и хирургия, както и обширната си научна дейност във всички аспекти на ветеринарната медицина.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Нашата програма е една година, пълно работно време, в университета магистър по научноизследователска програма (180 кредита), структурирана около две лабораторно базирани ... [+]

Описание на програмата

Какво ще спечелите от магистърската програма по изследвания в областта на регенеративната медицина и програмата за ремонт на тъкани

Нашата програма е една година, пълно работно време, в университета магистър по научноизследователска програма (180 кредита), структурирана около две лабораторно базирани изследователски проекти. Програмата е предназначена за студенти след завършване на бакалавърска степен и / или професионалисти, които искат да продължат кариерата си в областта на научните изследвания, или в академичните среди, или в професионална роля в биотехнологичната индустрия. Програмата цели да разшири познанията си за стволовите клетки, регенеративната медицина и концепциите за възстановяване на тъкани, със силен акцент върху интердисциплинарните и транслационните изследвания, които са в основата на тази област на биомедицината.... [-]

Великобритания Единбург
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази едногодишна, редовна програма MSc by Research има за цел да запознае студентите с модерни съвременни молекулярни и клетъчни биологични изследвания в областта на репр ... [+]

Проучен профил

Тази едногодишна, редовна програма MSc by Research има за цел да запознае студентите с модерни съвременни молекулярни и клетъчни биологични изследвания в областта на репродуктивните науки, репродуктивното здраве и репродуктивната медицина в стимулираща, предизвикателна и жизнена изследователска атмосфера, на интерфейса между основната наука и клиничната грижа за пациентите.... [-]

Великобритания Единбург
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Университетът в Единбург осигурява висококачествено следдипломно медицинско образование чрез онлайн дистанционно обучение. Студентите са от различни страни по света, всек ... [+]

Описание на програмата

Генералният директор на Световната здравна организация (СЗО) нарича семейните лекари "нашите изгряващи звезди на бъдещето". Това отразява подновения ангажимент на СЗО за изграждане на семейна медицина като специалност във всички региони. Укрепването на семейната медицина е призната като ключов елемент от постигането на универсално здравно покритие като част от Целите за устойчиво развитие, към които всяка страна е поела ангажимент в последната генерална асамблея на ООН. Тази степен има за цел да гради върху тази инерция за укрепване на първичната грижа чрез развиване на компетентни семейни лекари, които имат правомощия да станат лидери и застъпници за бъдещето на професията.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази програма предлага авангардни транслационни невронауки, фокусирани върху стволови клетки, невродегенеративни заболявания, регенерация и модели (както животни, така и ... [+]

Описание на програмата

Деменцията (включително множество невродегенеративни заболявания като болестта на Алцхаймер) напоследък стана водеща причина за смъртта във Великобритания. Стволовите клетки са нов и сравнително млад отрасъл на научните изследвания, които притежават потенциала не само за терапии, а за да могат точно да моделират тези ясно различни човешки заболявания.

... [-]
Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази програма за работа на непълно работно време е предимно онлайн дистанционно обучение, но потенциалните кандидати трябва да отбележат, че има очакван клиничен ангажиме ... [+]

Описание на програмата

Тази програма за работа на непълно работно време е предимно онлайн дистанционно обучение, но потенциалните кандидати трябва да отбележат, че има очакван клиничен ангажимент от един ден в месеца, хостван от Единбургския стоматологичен институт, където те ще получат клиничен опит в осигуряването на съзнателно успокояване за пациентите.

Той е насочен към лекарите по дентална медицина или в първичната, или в вторичната помощ, които желаят да въведат това безценно умение в практиката си или да формализират съществуващото си обучение и опит. Това е единствената университетска програма за успокояване на зъбите в Шотландия.... [-]

Великобритания Единбург
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази програма се предоставя от Университета в партньорство с Кралския колеж по хирурзи на Единбург и води до наградата за магистър по хирургия (ChM). Той работи заедно с ... [+]

Описание на програмата

Тази програма се предоставя от Университета в партньорство с Кралския колеж по хирурзи на Единбург и води до наградата за магистър по хирургия (ChM). Той работи заедно с клиничното обучение и допълва обучението на работното място.

Базирайки се на междукултурната хирургическа учебна програма на Великобритания, тя предлага на обучаемите в съдовата и ендоваскуларната хирургия възможността да изучават теми, свързани със специалността, и подкрепя подготовката за окончателни професионални изпити като FRCS и FEBVS. Вашето проучване ще ви позволи да подобрите знанията си, основани на доказателства, и да подобрите своята клинична практика.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 4 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Целта на тази програма е да ви даде широко базирано обучение в областта на биомедицинските изследвания с акцент върху сърдечносъдовите науки. Това включва въведение в сър ... [+]

Проучен профил

Целта на тази програма е да ви даде широко базирано обучение в областта на биомедицинските изследвания с акцент върху сърдечносъдовите науки. Това включва въведение в сърдечно-съдовото развитие, развитието на сърдечно-съдовите заболявания, функциите на органите и дисфункцията и сърдечно-съдовата система при репродукция и възпаление.

Ще придобиете интегриран поглед върху физиологията и патологията на сърдечно-съдовата система както от основните, така и от клиничните учени.... [-]

Великобритания Единбург
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази двугодишна магистърска програма, която се преподава изцяло онлайн, се предлага от Кралския колеж по хирурзи в Единбург и Университета в Единбург и води до степен маг ... [+]

Описание на програмата

Тази двугодишна магистърска програма, която се преподава изцяло онлайн, се предлага от Кралския колеж по хирурзи в Единбург и Университета в Единбург и води до степен магистър по хирургия (ChM).

Въз основа на междукултурната хирургическа учебна програма в Обединеното кралство, ЧМ в травмата и ортопедията предоставя възможност на обучаемите да избират тези напреднали модули, съответстващи на обявената им специалност, и да подкрепят обучението за изпитите на Fellowship of the Royal College of Surgeons (FRCS).... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази двугодишна магистърска програма, преподавана изцяло онлайн, се предлага от Кралския колеж по хирурзи в Единбург и Университета в Единбург и води до степен магистър п ... [+]

Описание на програмата

Тази програма се предоставя от Университета в партньорство с Кралския колеж по хирурзи на Единбург и води до наградата за магистър по хирургия (ChM). Той работи заедно с клиничното обучение и допълва обучението на работното място.

Въз основа на междукултурната хирургическа учебна програма в Обединеното кралство тя предлага на обучаващите се във васкуларната и ендоваскуларната хирургия възможност да изучават теми, свързани със специалността, и подпомага подготовката за окончателни професионални изпити като FRCS и FEBU. Вашето проучване ще ви позволи да подобрите знанията си, основани на доказателства, и да подобрите своята клинична практика.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази онлайн програма се предлага съвместно от Университета в Единбург и Кралския колеж по хирурзи в Единбург. Тя обхваща Междуведомствената хирургическа учебна програма в ... [+]

Описание на програмата

Тази онлайн програма се предлага съвместно от Университета в Единбург и Кралския колеж по хирурзи в Единбург . Тя обхваща Междуведомствената хирургическа учебна програма в Обединеното кралство.

Тази програма ви дава първостепенна подготовка за членство в Кралския колеж по хирургия (MRCS), с допълнителен акцент върху придобитите знания и приложението му.... [-]

Великобритания Единбург
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Location address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

Edinburgh, Шотландия, EH3 9HA GB
Social Media