The College, Swansea University

Представление

Прочетете официалното описание

113374_ReasonsToStudyAtSwanseaInfographics-MARCH-20191.jpg

Добре дошли в The College, Swansea University

Ние предлагаме бакалавърски и следдипломни Pathways в Университета в Суонзи, който е в топ 30 на Великобритания в престижния Times и Sunday Times Good Guide Guide 2019.

Предлагайки модерен и динамичен образователен опит, Колежът се ангажира да предоставя академични и помощни услуги в среда, която ви насърчава да постигнете високи постижения в обучението си.

Колежът предлага академични Pathways в партньорство с Университета в Суонзи, които водят до дипломи за висше образование и следдипломна квалификация. Нашият уникален подход към образованието трансформира международните студенти в завършилите университет Суонси и учещите през целия живот.

В The College ще се очаква да работите усилено, но също така ще имате много възможности да се насладите на обучението си и многобройните социални дейности, които се предлагат в Суонзи и околностите.

 • Малки класове с персонално внимание: Ние предлагаме персонализирана и подкрепяща образователна философия, която насърчава учениците да достигнат максималния си академичен потенциал. Академичните класове, предлагани от Колежа, обикновено имат не повече от 35 ученици.
 • Студент от Университета в Суонзи от първия ден: От първия момент на записване в Колежа, ще бъдете студент от Университета в Суонзи с студентско име, което да съответства!
 • В колежа: Вашето обучение ще се проведе в изумителните крайморски кампуси на Университета в Суонзи, което ще ви позволи да се включите в вълнуващите събития в университета!
 • Пет приема на година: Започнете обучението си във време, което е най-подходящо за вас с прием през септември, януари, май, юни и дори начална дата на ноември.
 • Варианти на фондация: Разширените опции за фондация от семестъра позволяват влизане с по-ниски нива на английски език.
 • Предназначени за настаняване в кампуса: Студентите от Колежа ще имат специално място за пребиваване в Campus Bay, всички стаи имат собствен санитарен възел, са много близо до учебната сграда и ще бъдат настанени с други студенти от колежа. Резиденцията е открита през януари 2019 г. и всички наши студенти имат гарантирано настаняване.
 • Стойност за парите: Ние можем да предложим някои от най-евтините начини на живот на британските 30-те изследователски университета. Колежът осигурява същия отличен стандарт на образование, без цената.
 • 24-часова поддръжка на студенти: Нашият екип за поддръжка на студенти може да Ви предложи съвети и помощ 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Ние можем да организираме трансфер от летището, разпределяне на настаняването, да предоставим ориентация и съвети за това къде да опитате най-добрата храна в града!
 • Превъзходен студентски начин на живот: Нашите студенти могат да участват във всички университетски събития, освен специални дейности, запазени само за вас. От възможностите да видите игрите във Висшата лига за пътувания около известни исторически места в цяла Великобритания.

girl, young, studentnastya_gepp / Pixabay

Вашият живот в колежа

Колежът се ангажира да ви помогне да постигнете целите си, като предоставите много услуги за подкрепа. Като студент на Колежа ще имате достъп до всички услуги на Университета в Суонзи.

Услуги, достъпни в колежа

Препоръчваме ви да използвате наличните услуги за поддръжка и да се свържете с нашия любезен персонал за съвети и помощ, когато имате нужда от тях.

Веднъж записани, всички студенти също ще имат незабавен достъп до информацията за онлайн студентите, която включва всички графици и академична информация, както и извънкласна информация от студентския съюз и услугите за подкрепа на академията и академичните екипи.

Екипът за подкрепа на студентите отговаря за:

 • услуги за настаняване
 • трансфер от летището (при поискване)
 • програми за ориентиране за запознаване с колежа, университета и град Суонзи
 • социални дейности
 • студентска подкрепа
 • обучение за умения за обучение
 • мониторинг на академичните постижения, включително програмата „Студенти в опасност“
 • мониторинг на присъствието
 • подкрепа за хората с увреждания
 • подкрепа за обучение

Моля, обърнете внимание: всички изброени по-горе условия са в зависимост от наличността и могат да направят допълнителни разходи.

Дейности в колежа

Ако се интересувате от занимания със спорт и общества, Университетът в Суонзи е идеалният ви университет. Кампусите предлагат широка гама от места за отдих и спорт, които можете да използвате, включително фитнес зала, игрища, спортни зали и 50-метров плувен басейн.

Да бъдеш част от спортните и културни общества в Университета в Суонзи ще ти отвори много социални и мрежови възможности. Насърчаваме нашите ученици да участват в такива дейности колкото е възможно повече.

Bay Campus

The Bay Campus е дом на специалните учебни и жилищни пространства на Колежа. Bay Campus разполага с едни от най-добрите учебни заведения във Великобритания и е един от университетските университети в света, които имат директен достъп до плажа.

Академичната сграда на Колежа

Нашата нова академична сграда разполага с 18 учебни зали, предназначени специално за нашия по-малък стил на преподаване в група, както и компютърни лаборатории и учебни области, предлагащи избор за индивидуално и малка група. С място за социални и културни дейности, той е център на нашата учебна общност в университетския кампус.

Голямата зала

В сърцето на залива се намира Голямата зала. Тази сграда с £ 32 милиона включва лекционни зали, учебни пространства за разчупване, аудитория от 700 места и кафе-бар със зашеметяваща гледка към залива Суонзи.

Инженерство

Инженерният колеж е международно признат за преподаването и изследванията си с изследователски центрове от световна класа и постоянна инвестиционна програма, предоставяща на студентите изключителни ресурси и възможности.

Училище по мениджмънт

Училището по мениджмънт има процъфтяваща студентска общност, привлечена от целия свят. Училището има динамична култура на изследване, съсредоточена около редица изследователски групи, а нашите ученици се възползват от опита на нашите водещи учени в света, които участват в преподаването на всички нива.

Bay Library

Тук ще намерите учебни ресурси, обучителни пространства, компютри, заемни лаптопи, точки за зареждане с USB, персонал и места, които да подкрепят независимото ви обучение и професионално развитие.

Достъпът до пълната гама електронни книги и електронни списания, както и колекцията за печат от 850 000 артикула са достъпни чрез доставката от другите ни сайтове.

Изчислителна леярна

През септември 2018 г. ще бъде открит изследователски изследователски център от световна класа.

Други съоръжения:

 • Студентски съюз
 • Фитнес и спортни съоръжения
 • Пространство на вярата
 • обществена пералня
 • Кафене "Каваполис"
 • Tesco Express

Места

Суонзи

Address
Bay Campus
Fabian Way

SA1 8EN Суонзи, Уелс, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия