University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Колегията на медицински и стоматологични науки в Университета на Бирмингам е основен международен център за изследвания и образование в областта на медицината, медицинските науки, стоматологията, медицински сестри и физиотерапия. Обединявайки научните изследвания и образованието на здравеопазването, свързани с колегията се състои от следните пет училища: Cancer Sciences, клинична и експериментална медицина, стоматология, Здраве и населението науките и Immunity и Infection.

Основната база на колежа се намира непосредствено между основния корпус на университета и на новата болница Elizabeth Queen, университетските болници Birmingham NHS Foundation Trust. Други ключови NHS Trust сгради също са на една и съща кампуса включително болница Бирмингам Дамски и (психиатрична) болница берберис. Ние сме най-големият от петте университетски колежи с над 1400 членове на персонала.

образование Колежът предлага впечатляващ портфейл от университетско и следдипломно преподава и изследователски програми. Програмите на всички нива се доставят от едни от най-уважаваните клиницисти на Великобритания и здравни специалисти, Ви осигурим възможно най-добрия опит, учене. Широка гама от продължаващо професионално развитие (НПР) на обучение се предлага и от няколко часа до няколко седмици в началото на вашите умения и знания и да остане напред в играта. Повечето курсове се предлагат от нашите на място конферентни съоръжения, Центърът за професионално развитие, която има обхват от срещи, обучения и пробив стаи, състоянието на техниката AV оборудване и бизнес съоръжения за делегати.

Колежът има тясна връзка с Националната здравна служба, благотворителни организации, спортни организации и здравни грижи на частния сектор. Това улеснява превръщането на научните изследвания в реални подобрения в грижите за пациентите. Колежът работи в тясно сътрудничество с много от университетските болници, тръстове първична здравна помощ и практики за обучение в цяла английските Уест Мидландс. Учениците се насърчават да разширят своите знания и опит с работа в широк кръг от организации и изпитват различни култури и демографията на Уест Мидландс.

Места

Бирмингам

University of Birmingham, College of Medical and Dental Sciences

Address
College of Medical and Dental Sciences
University of Birmingham
Edgbaston


B15 2TT Бирмингам, Англия, Великобритания
Телефон
+44 121 414 3858

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

BSc
Certificate
MSc
Бакалавриат