Прочетете официалното описание

Разположен във вълнуващ, модерен европейски столичен град, Cardiff Metropolitan University е глобален университет. Ние непрекъснато инвестираме в бъдещето на нашите студенти и предоставяме възможности за образование и обучение, които са достъпни, гъвкави и с най-високо качество за студенти от над 140 страни по света.

Университетът е неразделна част от град Кардиф от 1865 г. и ние се гордеем с това, че сме силен, устойчив и ориентиран към студентите университет, фокусиран върху икономическото, социалното и културното благополучие на Кардиф и югоизточния Уелс; насърчаване на пригодността за заетост на студентите, кандидатстваща за изследвания и трансфер на знания.

Фокусирайте се върху пригодността за заетост

Всички наши училища са специализирани в курсове, които са ориентирани към кариерата и са проектирани във връзка с бизнеса и индустрията. Чрез програми за наемане на работа, професионални акредитации и възможности за обучение в чужбина, нашето фокусиране върху работоспособността гарантира, че 95,6% от завършилите ни студенти започват работа или допълнително обучение в рамките на шест месеца след завършването им.

Учене и преподаване

Нашият подход към обучението, преподаването и оценяването се подкрепя от висококачествени академични стандарти, работа в партньорство със студенти, разработването и внедряването на технологично усъвършенствано обучение и оценяване и преподаване с информирано изследване.

Нашата цел е да развием креативни, издръжливи и търсени висшисти с нагласи, умения и опит, които да им позволят да направят влияние в избраната от тях професия или Pathway . Ученето и преподаването винаги ще бъде в основата на това, което правим в Cardiff Metropolitan University в Cardiff Metropolitan University и се надяваме да изпитате изцяло нашите усилия да поддържаме личен контакт в приятелска и подкрепяща среда за обучение.

Глобален университет

Cardiff Metropolitan University се гордее, че е свързан с редица партньори от висок калибър във Великобритания и в международен план. Тесният съюз на университета с асоциирания му колеж, Лондонското търговско училище и партньорствата в чужбина, предлагащи нашите програми в Египет, Корея, Ливан, Мароко, Шри Ланка и Сингапур означава, че студенти от над 140 държави имат възможност да учат степени на Cardiff Metropolitan University и MBA програми.

7 причини за обучение във Великобритания в Cardiff Metropolitan University :


Причина първа - работоспособност на завършилите
Всички курсове в Cardiff Met са съсредоточени върху бъдещата кариера на нашите студенти и тяхната работоспособност. Всички наши бакалавърски програми включват работни места и имаме редица следдипломни курсове с възможности за едногодишни стажове. Нашият фокус върху студентското предприемачество помага на нашите студенти да станат високоприемни висшисти.

Причина втора - Преподавателски постижения и Удовлетворение на учениците
Кардиф Мет постигна сребърна оценка в Рамката за високи постижения и постоянно получава високи нива на удовлетвореност на учениците. Редица от нашите курсове наскоро отбелязаха 100% в последното национално проучване на студентите.

Причина трета - Международна подкрепа за студенти
Cardiff Met се гордее с международната си студентска поддръжка, а ние сме били класирани начело в Обединеното кралство 6 пъти през последните 10 години. Имаме специализиран екип за глобални студентски съвети, който помага на студентите от момента, в който приемат офертата им в университета. От кандидатстване за тяхната виза, намиране на квартира и среща с вас на летището, когато пристигнете в Обединеното кралство, до това да ви помогне да се установите в живота на Обединеното кралство и да предлага уроци за академични умения, екипът тук извежда стреса, когато идва да учи в ново държава и ви позволява да се концентрирате върху обучението си.

Причина четвърта - Фантастични ученически съоръжения
През последните няколко години Кардиф Мет направи значителни подобрения в нашите студентски заведения, със 70 милиона паунда завършени и планирани инвестиции. От най-съвременните работилници и студия, до водещите световни спортни съоръжения и студентски центрове, университетът разполага с всичко необходимо, за да се отличите по време на обучението си.

Причина пета - Страхотна студентска общност
С активен студентски съюз, подкрепящ студентски клубове и общества, заедно със спортни отбори и клубове за умения и способности от всички нива, Кардиф Мет е чудесно място за включване във всички аспекти на студентския живот. Нашето настаняване в кампуса осигурява на студентите безопасно и приятелско място за живеене, а наскоро университетът бе обявен за най-добра студентска общност в залите в Националното проучване за студентските жилища.

Причина шеста - градът на Кардиф
Cardiff не само последователно е определян като най-достъпният студентски град във Великобритания, но е и фантастично място за живеене и предлага на студентите много висок стандарт на живот. С всичко - от развлечения, до пазаруване, от култура, до храна, напитки и събития, Кардиф има по нещо за всеки.

Причина седма - Проучване в Уелс
Ще учиш в страната на Уелс. Уелс предлага на студентите възможност да получат диплома във Великобритания, която е призната в целия свят, в приятелска и красива среда. Това е чудесна база за проучване на останалата част от Обединеното кралство по време на следването, докато откриете всичко, което тази уникална страна може да предложи.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Cardiff Metropolitan University

Гордеем се, че сме единственият курс по хранене в Уелс, който ще бъде акредитиран от професионалния орган на Асоциацията за хранене. Това означава, че завършилите имат пр ... [+]

Преглед на курса

Гордеем се, че сме единственият курс по хранене в Уелс, който ще бъде акредитиран от професионалния орган на Асоциацията за хранене. Това означава, че завършилите имат право на пряко участие, за да станат асоциирани диетолози и да използват буквите AssocNutr след името си.

След няколко години релевантна заетост може да стане пълноправен диетолог, използващ буквите RNutr след името си. Този престижен маркер за качество дава възможност на завършилите да бъдат признати за професионално обучени и регулирани диетолози.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Практиката на подиатрията се предоставя както в рамките на Националната здравна служба, така и в независимия сектор, като значителен брой практикуващи са или изцяло или ч ... [+]

Преглед на курса

Професионално одобрен от Съвета по професии в областта на здравеопазването и здравеопазването (HCPC), нашата програма за дипломиране по бакалавърска степен (Hons) предлага интегрирани теоретични и клинични проучвания, които зависят от завършването на 1000 клинични часа на ниво 4, 5 и 6 от програмата.

Това изискване дава възможност на новия възпитаник да докаже, че отговаря на стандартите за професионална квалификация, необходими за регистрация в Съвета по професии в областта на здравеопазването и здравеопазването (HCPC) - регулатора на Обединеното кралство за здравните професии.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Бакалавърската степен по биомедицина в Cardiff Met е професионално акредитирана от Института по биомедицински науки и Кралското общество по биология и има за цел да даде ... [+]

Преглед на курса

Бакалавърската степен по биомедицина в Cardiff Met е професионално акредитирана от Института по биомедицински науки и Кралското общество по биология и има за цел да даде възможност на студентите да развиват, интегрират и прилагат научни знания, разбиране и умения за мултидисциплинарно изследване. заболявания и заболявания при хора, като диабет, рак и сърдечно-съдови заболявания.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Професионално акредитираната диплома за биомедицински науки (Health, Exercise) ... [+]

Преглед на курса

Професионално акредитираната диплома за биомедицински науки (Health, Exercise)

Акцентът се поставя върху ролята, която упражняването, промоцията на здравето и храненето допринасят за тази цел. Курсът включва серия от фундаментални научно-базирани модули в човешката физиология, хранене, биохимия и психология.

Този курс е акредитиран от Кралското общество по биология с цел да се срещне отчасти изискването за академичен опит и опит за членство и дипломиран биолог (CBiol).... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Степента на бакалавърска подготовка, рехабилитация и масаж (SCRAM) ви осигурява задълбочени знания и практическо приложение в областта на силата и кондицията, спортната р ... [+]

Преглед на курса

Степента на бакалавърска подготовка, рехабилитация и масаж (SCRAM) ви осигурява задълбочени знания и практическо приложение в областта на силата и кондицията, спортната рехабилитация и спортния масаж. В програмата ще проучите и основите на знанията от спортните научни дисциплини по физиология, психология и биомеханика. Този балансиран, мултидисциплинарен подход ви осигурява задълбочено разбиране на обучението, както и упражнения и ръчни терапии за подобряване на изпълнението и рехабилитация.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Тази диплома има за цел да създаде зъботехнолози, които могат да изработят стоматологични възстановявания, протези и уреди (като уникални, индивидуално изработени корони ... [+]

Преглед на курса

Тази диплома има за цел да създаде зъботехнолози, които могат да изработят стоматологични възстановявания, протези и уреди (като уникални, индивидуално изработени корони и мостове или ортодонтски уреди) до висок стандарт на точност. Курсът също така се стреми да разшири разбирането на новите и развиващите се области на денталната технология и да подобри отношенията в екипа на стоматолога.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Професионално одобрен от Съвета по професии в областта на здравеопазването и грижата и Британската диетична асоциация, бакалавърската степен по човешко хранене и диетолог ... [+]

Преглед на курса

Професионално одобрен от Съвета по професии в областта на здравеопазването и грижата и Британската диетична асоциация, бакалавърската степен по човешко хранене и диетология в Cardiff Met съдържа два основни елемента: академичен компонент, базиран на колежа и клинично обучение, който се провежда в три отделни места в курса.

И двата елемента са от съществено значение за постигане на целите на курса и присъждане на степен с право на кандидатстване към Съвета по професии в областта на здравеопазването и здравеопазването (HCPC) за регистрация като диетолог.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

MSc

Cardiff Metropolitan University

Програмата Master of Research (MRes) осигурява висококачествено и професионално подходящо обучение по изследователски методи и анализи за завършилите здравни, психологиче ... [+]

Преглед на курса

Налични Pathways :

Магистър по научни изследвания (биомедицински науки) - MRes / PGCertМагистър по психология - MRes / PGCertМагистър по изследвания (Здраве) - MRes / PGCert

Програмата Master of Research (MRes) осигурява висококачествено и професионално подходящо обучение по изследователски методи и анализи за завършилите здравни, психологически и биомедицински науки.

Чрез преподаваните модули студентите ще развият своите изследователски умения, включително критично оценяване на литературата, разработване на изследователски предложения, лабораторни техники, управление на проекти, представяне на резултатите (чрез устни, писмени и дигитални медии) и кандидатстване за финансиране. Студентите ще бъдат запознати с широк спектър от методики и практически техники, свързани с тяхната дисциплина. Ще бъде осигурено обучение в управлението на научните изследвания и етичните процедури, за да се гарантира, че учениците са подготвени за работа като професионални изследователи.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Професионално акредитиран от Института по биомедицински науки (IBMS), този курс има за цел да осигури висококачествена и професионално адекватна следдипломна програма с а ... [+]

Преглед на курса

Професионално акредитиран от Института по биомедицински науки (IBMS), този курс има за цел да осигури висококачествена и професионално адекватна следдипломна програма с акцент върху теоретичните знания и практиката на биомедицинските науки. Освен че завършвате редица основни модули, ще изберете специализирана опция, върху която да се фокусирате в обучението си (медицинска биохимия, медицинска микробиология, имунохематология, клетъчни... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Тази програма се фокусира върху прилагането на ключовите принципи на мултидисциплинарната практика на общественото здравеопазване в широчината на предизвикателствата на о ... [+]

Преглед на курса

Тази програма се фокусира върху прилагането на ключовите принципи на мултидисциплинарната практика на общественото здравеопазване в широчината на предизвикателствата на общественото здравеопазване през 21-ви век. Нашата цел е да разработим рефлективни практикуващи в областта на общественото здраве, способни да разработват, прилагат и оценяват обществените интервенции, фокусирани върху обществото - в Уелс, Великобритания и в международен план.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Тази магистърска степен има за цел да създаде висококачествени възпитаници, които са в добра позиция да подобрят здравето и благосъстоянието на хората в Уелс и извън него ... [+]

Преглед на курса

Здравната психология се фокусира върху ролята на психологията, биологията и социалните или екологичните фактори върху здравето и свързаното със здравето поведение. Здравните психолози насърчават по-здравословен начин на живот и се стремят да подобрят благосъстоянието, като разберат въздействието, което здравните мисли, чувства и поведение могат да имат върху индивида. Здравната стратегия се измества от лечението на болестта към поддържането на здравето и превенцията на болестите. Това е особено важно в контекста на Уелс, като се има предвид, че „доброто здраве“ е по-ниско в Уелс в сравнение с други области на Обединеното кралство (ONS 2011), с високо ниво на рисково поведение (Welsh Assembly Government, 2004).... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Тази уникална RCGP акредитирана следдипломна програма се стреми да образова лекари, наети физиотерапевти и остеопати в областта на спорта и упражненията. ... [+]

Преглед на курса

Тази уникална RCGP акредитирана следдипломна програма се стреми да образова лекари, наети физиотерапевти и остеопати в областта на спорта и упражненията. По време на програмата ще бъдете изнесени от висококвалифицирани специалисти в областта на спорта и упражняващата медицина и спорта и ще упражняват наука за последните академични и практически разработки в тази област. Следдипломната програма дава на студентите широк спектър от знания в областта на спорта и упражненията и необходимите умения за прилагане на теорията към практиката.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Този курс ще ви даде възможност да придобиете основани на доказателства знания и умения, необходими, за да станете професионален диетолог по спорт и упражнения. Курсът е ... [+]

Преглед на курса *

Храненето подобрява производителността; в елитния спорт, аматьорската фитнес или упражнения сред общото население. Този курс ще ви даде възможност да придобиете основани на доказателства знания и умения, необходими, за да станете професионален диетолог по спорт и упражнения. Курсът е разработен така, че да ви позволи да се присъедините към регистъра за хранене на спорта и упражненията (SENr), професионалния регистър за квалифицирани спортни и упражняващи диетолози във Великобритания.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Cardiff Metropolitan University

Магистърската диетична степен е одобрена от Съвета по професии в здравеопазването и здравеопазването (HCPC) и е акредитирана от Британската диетична асоциация. Той дава в ... [+]

Преглед на курса

Магистърската диетична степен е одобрена от Съвета по професии в здравеопазването и здравеопазването (HCPC) и е акредитирана от Британската диетична асоциация. Той дава възможност на завършилите с диплома за диетология, които са регистрирани в HCPC, да завършат модул за 60 кредита.

Студентите, които излизат с диплома за следдипломна квалификация, могат да се завърнат, за да започнат дисертацията си в рамките на 5 години от започването на дипломата за PG. Магистърската диетология се провежда за една учебна година. Повечето студенти предприемат магистърска диетология, докато работят в рамките на NHS.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Cardiff Metropolitan University

Здравната наука е динамична и непрекъснато развиваща се дисциплина, която изисква висококвалифицирани хора да изпълняват редица лабораторни техники, които допринасят за ц ... [+]

Преглед на курса

Таксите се заплащат напълно за тези, които успешно придобият място на този курс.

Здравната наука е динамична и непрекъснато развиваща се дисциплина, която изисква висококвалифицирани хора да изпълняват редица лабораторни техники, които допринасят за цялостната грижа и благосъстоянието на пациентите.

Професионално акредитираната степен BSc Healthcare Science в Cardiff Met е специално създадена, за да даде възможност на студентите да развиват, интегрират и прилагат научни знания и умения за мултидисциплинарно изследване на човешкото здраве и болести. С елементи на обучение на работното място, включено във всяка година на програмата, тя е внимателно адаптирана, за да подготви завършилите за кариера в NHS.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

Диплома

Cardiff Metropolitan University

Курсът има за цел да осигури междупрофесионално обучение за тези, които възнамеряват да следват кариера в здравеопазването и социалните грижи. Особено ще се интересуват т ... [+]

Преглед на курса

Курсът има за цел да осигури междупрофесионално обучение за тези, които възнамеряват да следват кариера в здравеопазването и социалните грижи. Особено ще се интересуват тези, които все още не са ангажирани с една конкретна кариера, но искат общ курс; или които искат да използват курса като отлична основа за по-специфично професионално обучение, като социална работа или трудова терапия. Курсът също така ще заинтересува вече работещите в сектора, където HND или степен ще повиши техния кариерен потенциал.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски

Магистратура

Cardiff Metropolitan University

Програмата предлага специализирано обучение, основаващо се на начална квалификация по дентална техника. ... [+]

Преглед на курса

Програмата предлага специализирано обучение, основаващо се на начална квалификация по дентална техника.

Няма задължително посещение на Cardiff Metropolitan University за тази програма, тъй като се осъществява чрез дистанционно обучение. Това ще накара учениците да имат достъп до видеоконферентна връзка чрез компютър с широколентова връзка. В рамките на всеки модул ще се провеждат седмични срещи. От студентите се очаква да провеждат поне 6 часа практическа работа седмично в лабораторията / работното си място през учебната година.... [-]

Великобритания Кардиф
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 години
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски

Cardiff Metropolitan University International

Cardiff Met Corporate Promo

Student Life at Cardiff Metropolitan University | Discover our city - and what lies beyond

Life in Halls at Cardiff Metropolitan University - Student Accommodation

Introducing Cardiff Metropolitan University - Study in the UK | Cardiff Met International

7 Reasons to Study at Cardiff Metropolitan University - Study in the UK | Cardiff Met International

Cardiff Metropolitan University
Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Кардиф, Уелс, Великобритания
Уебсайт
Телефон
+44 29 2041 6070