Brunel Medical School

Представление

Прочетете официалното описание

От септември 2021 г. ние сме развълнувани от въвеждането на 5-годишна бакалавърска степен по медицина, което води до присъждането на бакалавър по медицина, бакалавър по хирургия (MBBS). Новото Brunel Medical School е част от Колежа по здравеопазване и науки за живота. Нашата 5-годишна MBBS по медицина е отворена за студенти извън Обединеното кралство и ЕС. При първа възможност ще обсъдим със здравното образование Англия и Службата за студенти, за да ни даде възможност да предложим своята степен по медицина на студенти от Обединеното кралство и ЕС (ще бъде потвърдено) в близко бъдеще.

Защо да уча медицина в Брунел?

Клинични разположения, обхващащи Лондон и Югоизточната част на Англия

 • По време на медицинските си проучвания в Brunel ще предприемете широк спектър от клинични назначения. Тук не просто ще наблюдавате, че ще имате възможност да приложите своите клинични знания в реални клинични ситуации.

Стипендии

 • Brunel Medical School ще даде 10 стипендии специално за MBBS Медицина за влизане в 2021/22 година. За информация, моля посетете уеб страницата за стипендии.

Акцент върху медицината в общността

 • Вълнуващ елемент от нашата MBBS по медицина е как ще прилагате клиничните си познания в нашите местни общности. Ще разгледате „по-голямата картина“, като научите как да осигурите добро здраве за всички, а не само здравето на един пациент. Този ценен опит, натрупан на местно ниво, може да се приложи в полза на общностите по целия свят.

Научете науката и „изкуството“ на медицината

 • Тук, в Брунел, ние не преподаваме наука изолирано, ще трябва да знаете защо се учите. Ще научите всичко за науката за медицината - как лекарите използват актуални научни изследвания за подпомагане на вземането на решения. Ще научите и „изкуството“ на медицината - как медицината, базирана на доказателства, се прилага към всеки пациент, който ще видите.

Подгответе се за „световната“ медицина

 • Ние ще предоставяме специализирани съвети, подкрепа и насоки за желаещите да вземат USMLE или MCCEE .
 • Ще научите за предизвикателствата пред 21-ви век, пред които сме изправени, неговото въздействие върху здравето и как това е свързано с практиката на грижата за пациентите. Ще откриете значението на превенцията, общественото здраве, рехабилитацията и други аспекти на клиничната медицина в световен мащаб. Ще ви подготвим да практикувате медицина не само във Великобритания и вашата страна, но и на световно ниво.
 • Развитият „дигитален“ свят - Чрез нашата иновативна учебна програма ще изпитате редица технологии, например изкуствен интелект, роботика, виртуална реалност и предоставяне на виртуални консултации.
 • Светът, който се развива - Ще бъдете обучени да практикувате медицина, като отчитате признаците и симптомите на пациента без много аспекти на съвременните технологии. В някои случаи без електричество!

Основна медицинска квалификация

 • Медицинска степен във Великобритания е призната по целия свят. Ще завършите с първична медицинска квалификация, която ви предоставя временна регистрация в GMC и лиценз за упражняване на длъжности в фондация 1 / резиденция година 1.

Бъдете част от нашата международна общност

 • Световните студенти наричат Brunel home, нещо, с което сме изключително горди. Всъщност има 150 от световните държави, представени в Brunel, което ви дава възможност да живеете и да изучавате като част от разнообразна глобална общност.

Гарантирано настаняване на студенти в нашия кампус в Западен Лондон

 • Имаме над 4500 модерни, удобни и безопасни стаи с разнообразни възможности за настаняване в кампуса.

130580_Box-image-x700.jpg

„Гордеем се с нашето медицинско училище от Брунел на световно ниво, което има за цел да ви подготви за медицина на 21-ви век в редица клинични и обществени условия. По-конкретно, ние ще внесем знания и разбиране на интегрираните системи за грижа, в които както физически, така и психически здравеопазването все повече се предоставя в общността, подкрепено от напредъка в предоставянето на цифрови технологии. Ще произвеждаме лекари със знанията, уменията, гъвкавостта и фокуса върху пациента, за да практикуват медицина по целия свят. "

Професор Пол Хелуел

Вицепрезидент и декан, Колеж по здравни и житейски науки

Места

Ъксбридж

Address
Brunel University London,
Kingston Lane

UB8 3PH Ъксбридж, Англия, Великобритания