BCNH College of Nutrition & Health

Представление

Прочетете официалното описание

Създадена преди повече от 17 години, BCNH е известна с академичната си и клинична компетентност, базирана на доказателства учебна програма, изнесена от високо уважавани преподаватели, експерти в своята област.

Гъвкаво обучение

Всички курсове на BCNH са проектирани с гъвкавост в ума. Повечето от нашите студенти завършват обучението си заедно със семейни или семейни ангажименти, затова използваме най-новите технологии, за да гарантираме, че нашите ученици могат да учат в удобно за тях време. Учениците могат да изберат да посещават класове лично, да се присъединят на живо онлайн или да гледат записи в собственото си време.

three people sitting in front of table laughing togetherБрук Кагъл / Unsplash

Акредитации

Тъй като както дипломата по хранителна терапия, така и BSc (Hons) в областта на храненето са акредитирани от NTEC, нашите завършили могат да кандидатстват за бързо вписване в професионалния регистър, който се поддържа от Съвета за допълващи и естествени здравни грижи (CNHC) на здравето.

Академично съвършенство

В BCNH сме страстни да осигурим на нашите ученици най-задълбоченото обучение, за да станат отлични специалисти по хранене.

Преподаваме базирана на факти Функционална медицина, затова нашите възпитаници са по-добре подготвени да оценяват публикуваните научни статии. Ще изградим вашите изследователски умения от първата година, като започнем от това как да откриваме и четем научни изследвания и да завършим в по-късни години със способността да оценяваме критично изследванията.

Нашите преподаватели са експерти в своята област и ще бъдете научени за най-новите изследвания и разработки в областта на хранителната терапия.

"Механизми" - всички наши ученици и завършили асоциират БЦНХ с механизми!

По същество това се отнася до разбирането на „защо“ или „как“ храна или хранителни вещества, например, могат да бъдат полезни или вредни за вашия клиент чрез разбиране на физиологичните процеси, които могат да повлияят в организма. Познаването на вашите механизми е наистина важно, за да бъдете възприети сериозно от вашите клиенти и колегите от здравните специалисти.

Обширно обучение - нашите курсове осигуряват изчерпателно покритие на текущите изследвания в областта на хранителната терапия и учебната програма се актуализира всяка година (например неотдавнашните допълнения включват задълбочено изследване на чревната микрофлора и нейното влияние върху здравето и ползите / ограниченията на генетичните тестове за храненето )

Места

Лондон

Address
17-18, Barkat House, 116 -118 Finchley Road, Londo
NW3 5HT Лондон, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия