Anglia Ruskin University

Представление

Прочетете официалното описание

Това, което мислим, или това, което знаем, или това, което вярваме, в крайна сметка е малко следствие. Единственото последствие е това, което правим.

В Anglia Ruskin University (ARU), ние се справяме с този скок, като се противопоставяме на шансовете и се стремим към успех. Това са историите на хората, които правят ARU.

Нашето виждане

Преобразуване на живота чрез новаторско, приобщаващо и предприемаческо образование и научни изследвания.

Нашите ценности

амбиция

Решени сме да постигнем целите си и непрекъснато да се стремим да подобрим нашия университет в полза на всички.

Иновация

Ние ще приложим нашето колективно и индивидуално творчество, за да замислим и развием нови идеи, като ги прилагаме в полза на общностите, на които служим.

Смелост

Ние сме смели да вземем решенията, които смятаме за правилни, дори когато е трудно да го направим.

общност

Много ценим съвместната работа, подкрепяме се и помагаме на всеки да постигне своя потенциал.

Интегритет

Ние правим това, което казваме, че ще направим и ще бъдем честни и прозрачни в процеса на вземане на решения и действия.

отговорност

Ние вземаме решения и действаме по начин, който зачита екологичните, социалните и икономическите съображения и който най-добре подкрепя тези, които учат и работят с нас.

Национално изследване на студентите 2018

В Англия Раскин учениците са в сърцето на нашия университет. Искаме образователният им опит да ги ангажира и да ги предизвика, за да достигнат пълния си потенциал.

Затова сме доволни, че нашите ученици от последната година отново оцениха високо образователния си опит в годишното Национално изследване на студентите (NSS).

Тази година общият резултат на ARU за удовлетворение се е увеличил до 84% - над средното за сектора от 83%.

Нашите ученици ни оценяват високо

Учениците, които участват в изследването, се питат за редица въпроси относно аспектите на университетския живот, включително преподаване, оценяване и обратна връзка, учебни ресурси и студентски глас. Тази година 78% от нашите ученици от последната година отговориха.

Както и общият ни резултат на удовлетворение, който се увеличава до 84% , е фантастично да видим, че нашите ученици:

  • да оценят своя образователен опит - от преподаване и академична подкрепа до оценка и обратна връзка - високо
  • чувствам увереност, че гласът им се чува и че ценим тяхното мнение. Това е силно за втора поредна година
  • стойността на учещата общност в Англия Ръскин.

Ние наистина ценим резултатите, тъй като те ни помагат да подобрим студентския опит в Англия Раскин. Те също така помагат на бъдещите студенти да направят информиран избор за това къде искат да учат.

Сребърна награда за преподаване на високи постижения

За нас е удоволствие да приемем наградата TEF Silver, която отразява високото качество на преподаване, предоставено от нашия талантлив персонал.

Нашата награда TEF Silver означава, че ние предоставяме висококачествено преподаване, обучение и резултати за нашите студенти и постоянно надвишаваме строгите национални изисквания за качество за висшето образование във Великобритания. Особено сме доволни, че оценката ни показа много високи нива на удовлетвореност на студентите и че повечето от нашите ученици постигат отлични резултати.

Особено приятно беше, че Панелът на TEF заяви, че „надхвърляме показателя“, тъй като имахме „много високи нива на удовлетвореност на учениците от преподаването, оценката и обратната връзка и академичната подкрепа“ .

Панелът на TEF призна, че ние трансформираме живота чрез иновации, приобщаващо и предприемаческо образование, което се отразява в нашата нова визия и желание да осигурим „изключителен и приобщаващ образователен опит“ в нашата университетска стратегия, проектиране на нашето бъдеще 2017-26.

Награди и признание

Ние сме победители

През 2018 г. бяхме обявени за един от топ 250-те университета в Европа, като в същото време спечелихме награда за качеството на нашите учебни съоръжения.

The Chartered Management Institute признава и влиянието, което оказваме върху уменията на нашите студенти за заетост, управление и лидерство.

Нашите ученици от последната година отново оцениха своя образователен опит - включително преподаване, академична подкрепа, оценка и обратна връзка - в Националното изследване на студентите.

Места

Кеймбридж

Address
Cambridge Campus
East Rd
Cambridge
CB1 1PT

Кеймбридж, Англия, Великобритания

Челмсфорд

Address
Chelmsford Campus
Bishop Hall Lane
Chelmsford
Essex CM1 1SQ

Челмсфорд, Англия, Великобритания

Peterborough

Address
Peterborough Campus
Guild House
Swain Court
Oundle Road
Peterborough
PE2 9PW

Peterborough, Англия, Великобритания

Лондон

Address
19 Charterhouse St, London EC1N 6RA
Лондон, Англия, Великобритания

Кинг Лин

Address
Tennyson Ave, King's Lynn PE30 2QW
Кинг Лин, Англия, Великобритания

Peterborough

Address
Park Crescent Campus, Park Cres, Peterborough PE1 4DZ
Peterborough, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия