Прочетете официалното описание

The UNIPAC- университет председател Антонио Карлос започна дейността си в града на Barbacena, през 1965 г., и нейния основател проф Бонифаций Andrada.

The UNIPAC-JF Campus II член на University председател Антонио Карлос UNIPAC води началото си през 1996 г. със създаването на училище за счетоводството при д-р Хосе Rua Cesario 175 в област на Жуиз ди Фора Стъпки регистрират силно търсене.

Две години по-късно, той инсталира първата от Juiz де Фора логопедична терапия, разбира се, като се има предвид очакването на juizforana образователна общност и има значително търсене, поради липсата на напредък в града и региона.

През 2000 г. тя е построена нова сграда в квартал ферми Витания на с модерни лаборатории и специални съоръжения, необходими за изучаване на техните академични области на хуманитарните науки, Физическа и здраве.

По този начин, в съответствие с плана си за експанзия са създадени няколко курса в съответствие с нуждите на Juiz де форуми и регионални околностите, превръщайки се в неразделна Campus, University председател Антонио Карлос, водене на Факултета по хуманитарни науки и науката с курсове администрация, счетоводство и масова комуникация Квалификация: журналистика и туризма; Института по Juiz де Фора образование с висше нормалния ход Факултет по здравни науки с Биомедицина курсове, физическото възпитание, медицински сестри, Аптека, физиотерапия, Хранене, ветеринарна медицина, биологични науки; Медицински факултет в Училището по медицина; Юридически факултет и социални науки с курс по право и Института по технологии и Последователни Изследвания на Juiz де Фора с технологични курсове в околната среда, технологиите в технологии Маркетинг мениджмънт в Бизнес информатика и технологии в безопасност.

С течение на годините, след завършване на целите си и след като се абсорбира търсенето в Juiz де Фора, някои курсове бяха елиминирани, като по този начин се разширява броя на местата за съществуващите.

Да бъдеш в 16-та година от съществуването му в момента има около 230 учители, включително лекари, учители и експерти отговарят напълно на определяния MEC и развиват своите преподавателски дейности в няколко от курсове на институцията в съответствие с тяхната мисия, която е: "Протегни средата на образование, изследвания и разширение, познания по философия на науката, технологиите и техники като цяло, за да се допринесе за и да повлияе на развитието на социални области в района на Минас Жерайс и Бразилия, като също така се обучават специалисти за обществото. "

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

M.D.

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

В хода на Medicine UNIPAC, широки възможности за обучение са на разположение на теория и практика, включително услуги за населението в зависимост от курса, в която е пост ... [+]

В хода на Medicine UNIPAC, широки възможности за обучение са на разположение на теория и практика, включително услуги за населението в зависимост от курса, в която е поставена на студента.

Какво прави професионалиста Подпомага и общности в превенцията и лечението на заболявания; проучвания, изследвания и лекува нарушения и заболявания, избират най-добрите процедури за тяхното предотвратяване и борба с тях; поставяне на диагноза, искания за изследване, предписани лекарства и прави операция. Той също така работи в областта на изследванията на нови лекарства и оборудване или участват в програми за превенция, канализация и планиране на социалната медицина. ... [-]
Бразилия Juiz de Fora
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Общата цел на ветеринарна медицина разбира се, е обучението на общопрактикуващите лекари, в рамките на един цялостен изглед, с уменията и компетенциите, необходими за дей ... [+]

The обучен професионалист е квалифициран да действа в областта на клиничната и животно компаньон хирургия, клиника и хирургия на селскостопански животни или спорт, а също и в мултидисциплинарни екипи в областта на общественото здраве, екология, канализация на околната среда и превенция на зоонози. В производствени и животновъдни дейности размножаване, работи в областта на създаването на животновъдството и производството на месо и мляко от различни видове, както и технологии и преглед на продукти от животински произход. селското стопанство и агробизнеса управление и технически контрол на животински лаборатории за наркотици и фуражни заводи също са области на ролята на ветеринарния лекар, както и много други.... [-]

Бразилия Juiz de Fora
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски