Прочетете официалното описание

А пътят на растеж, постижения и успех!

Ние от City University на Сао Пауло - UNICID, ние сме модел институция в националната панорама, ангажирани с образованието и иновациите.

Славата и силата, което постигнахме в страната са резултат от 40 години отдаденост, постоянно актуализиране и високи инвестиции в инфраструктура.

Следващите редове са на сметка за това как сме построили тази история на успеха.

Ние се запази в нашата история сериозността и основната цел да се обучават повече компетентни професионалисти от 1972 г. насам, когато институцията е създаден от група преподаватели, ръководени от проф Remo Rinaldi. По това време, ние все още известен като училище на East зона на Сао Пауло (FZL).

Бяха първите, за да инсталирате висше образование в област São Paulo на Tatuapé, в източната част на града, а също и първите, които предлагат курса по физиотерапия през 1984 г., текущ избран за един от най-добрите в Бразилия от престижната Student Guide, публикувани от Editora на април.

През 1992 г., призната като университет, ние започнахме да наричаме Сити Университета на Сао Пауло - UNICID.

През 1995 г. ние пионер в процес предлагане за далекосъобщенията, справка за много други висши училища под ръководството на MEC.

През 2000 г. всички бакалавърски университет (History, Обучение, литература, природни науки, математика и физическо възпитание) дойдоха да бъде вписано в програма за обучение на учители, за да отговори на образователната политика на ОИК, която препоръчва нова динамика в рамките на интердисциплинарна перспектива. Програмата се превърна в справка в образователната среда.

През тези четири десетилетия, ние укрепваме ни много в областта на здравеопазването и ние започнахме да се разглежда като пример в това отношение. На първо място, ние предложихме на медицински сестри, физиотерапия и Стоматологията и през 2004 г. ние започнахме предлагането на курсовете по медицина и биомедицината, установени с максимална оценка за MEC. Днес, ние добавяме 32 години опит в областта и над 6000 възпитаници и действа на пазара, което го прави най-оживените и престижни игрища от професионални сектори.

През 2008 г. Мехатроника Машиностроене по електротехника, строителство и екологично инженерство са станали част от нашия списък с бакалавърски курсове. В допълнение, ние стартира новите курсове Technology Студент в Сградостроителство, Графичен дизайн, между другото.

През 2009 г. ние започнахме предлагането на хода на Архитектура и урбанистика, който дава солиден опит и има разграничение акцент върху устойчивостта.

Други силни страни са нашите клиники и нашите лаборатории, оборудвани с много напреднала технология, оборудване и нашият факултета много опитен и квалифициран. Учете ангажимент, ние изискваме всеотдайност и зареждане на ученици и учители резултатите и постоянното търсене на новини и актуализации в района.

В момента сме един от най-добрите висши учебни заведения в страната, която съчетава солидни познания професионална етика и че винаги върви според нововъведения на световния пазар, като предлага повече от 60 бакалавърски курсове и технологии бакалавърски, следдипломни курсове Lato смисъл на думата и в тесен смисъл, лично, Здраве Области, Бизнес, комуникационни, правни науки, точни и туризма, между другото, и няколко разширения и партньорските програми в Бразилия и в чужбина. 2012 г., година на UNICID карантина, маркирани момент на експанзия на институцията, която стана част от Южния кръст за образование, съставен от College Крузейро до Сул, Сао Пауло - SP; Universidade Крузейро до Сул, Сао Пауло - SP; University Module център, Caraguatatuba - SP; Университет за Франка, Франка SP; Университетски център на федерален окръг, Бразилия - DF, San Sebastian колеж, Сан Себастиян - SP; Факултет Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; University Богородица патронаж център, Salto и ITU - SP, и университетски град Сао Пауло, Сао Пауло - SP, обединяват сили и създаване на по-силна експлоатация, конкурентен и в състояние да предложи по-добри образователни възможности за обучение на нашите ученици

Ще продължи ли да напиша тази история на големи постижения и успех!

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Curriculum позволява партньорства с няколко сфери и обучението serviçosExcelência: най-високата оценка в Министерството на бразилския на образованието (MEC) и оптимално р ... [+]

За курса Curriculum позволява партньорства с няколко сфери и обучението serviçosExcelência: най-високата оценка в Министерството на бразилския на образованието (MEC) и оптимално разполагане в Enade 2010. Принадлежността към признатата Здраве зона на града Университета на Сао Пауло - UNICID хода на биомедицината има модулна учебна програма. Предложението е да се интегрират основни дисциплини и клиничните дисциплини в единици, като агресия и отбрана модула, които се отнасят към съдържание патология, микробиология, имунология, паразитология и между различни outros.Metodologia. Целият подход към учебно съдържание използва активно методика на преподаването и ученето може да стимулира бъдещото биомедицинска да развиват критическо мислене го подготвя за професионална област. Ето защо, ние насърчаваме студентите да се научат да учат и да се учат чрез правене, като по този начин получаване на по-добри за обучение и квалификация profissional.Parcerias с изследователски институти и лаборатории. По този начин студентите имат достъп до пълна образование, което ще им даде възможност да работят в партньорство с изследователски институти, технологичните индустрии развитие, диагностични лаборатории допълват и предсказуем на човешките заболявания, както и на околната среда и храните анализ, проучвания / анализи човешката генетика и молекулярна биология. Теорията в практиката! В допълнение, завършване на Интердисциплинарна програма в областта на здравето в Общността (Писко), чиито сфери на дейност са настройките на общността, екипите здравна програма University Семейни и първични здравни услуги, дават възможност на студентите за постоянен контакт с населението и упражняването на професията. Подготовка тях така да служат на обществото, интегриране на екипи за общественото здраве, изпълняващо планиране, наблюдение и контрол на здравните програми... [-]
Бразилия Сао Пауло
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Принадлежността към признатата UNICID Здраве пространство, Училището по медицина използва различен метод на преподаване обучение, студентите, в областта. ... [+]

За курса Постижения в областта на образованието: най-високата оценка в Министерството на бразилския на образованието (MEC). Принадлежността към признатата UNICID Здраве пространство, Училището по медицина използва различен метод на преподаване обучение, студентите, в областта. Проблемът-базирано обучение (PBL - Проблем Въз Learning) дава възможност на интердисциплинарна и цялостен подход към здравето условия на населението, подчертавайки хуманистично отношение и етика на професията и на пациента, в реалността на единна система за здравеопазването на Бразилия (SUS) , От самото начало, студентът се насърчават да развиват клинично мислене и да се научат да вземат решения въз основа на научни доказателства. В допълнение, изпълнява училище-интернат в добрите здравни институции в града, като болница за държавна държавните служители, Общинска Детска болница Исус Child и майчинство болница Leonor Мендес де Барос. Практическо приложение в различни сценария: основен здравни звена, поликлиники, спешните отделения и болници от среден и висок сложност. ... [-]
Бразилия Сао Пауло
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
12 семестри
Кампус
Научете повече на английски