Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Представление

Прочетете официалното описание

Асоциацията, която е със седалище в горите (1190), Besme Avenue 97, има за цел да организира учение. Тя може да предприема действия, свързани пряко или косвено от нейните цели и могат да улеснят осъществяването на това. Тя може по-специално да организира обучение на работното място, приложни изследвания и обществено полезен труд. Тя може да работи като част от своята търговска дейност, с всяко лице или институция чл. 3 от устава).

Асоциацията преследва постоянна политика образователно развитие: нова организация на курсове и (съ) обучение (между) национален чрез CREA, въвеждане на нови господари, кооперации деления, техническо сближаване с различни курсове, организирани от социално популяризиране (РААС) и възобновено на 1 юли 2011 г., социалния напредък на институт по оптика Реймънд Tibaut на (IORT) със създаването на психомоторно образование през 2012-2013.

Търсене

Приложни изследвания, е един от зададените той и членовете на Управителния съвет има воля да се развие този сектор. Изследвания в HE наистина е основният източник на обновяване и обогатяване на съществуващите професионални практики.

За да направите това, по посока на UDR (Research Unit), който dépendhiérarchiquement дирекция председателството, е в постоянен контакт с всички отдели и е член на изпълнителния комитет.

В UDRagit главно като посредник за разработване на приложни изследователски проекти, както в рамките категории напречно в pluricatégorielsen проекти interne.Elle също заобикаля външни сътрудници.

Проектите са предложени от категориите UDR и раздели, често в отговор на призивите към външни оферти, но също така са от категориите себе си и са структурирани по UDR. Така че това е една добра структура подкрепа, за да служат на обществото.

Места

Брюксел

Address
Avenue Besme, 97 à 1190
Брюксел, Белгия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: