Прочетете официалното описание

Американският университет в Антигуа (AUA) College of Medicine е институция, посветена на създаването на бъдещи поколения лекари, които служат на общностите, които представляват. Тези общности често са недостатъчно представени в медицинската област и са отразени в разнообразието на нашето студентско тяло. Основана през 2004 г., AUA е постигнала повече от някои училища в продължение на десетилетия. AUA е водеща в справянето с прогнозирания недостиг на лекар, особено в областта на първичната медицинска помощ, семейната медицина и вътрешната медицина. Нашият световен факултет поставя премията върху това, да стане достъпна за студентите и да създаде учебна среда, в която обучението е норма.

Кратък поглед към някои от най-големите постижения на AUA ще даде възможност на бъдещите кандидати да повишат доверието в решението си сериозно да обмислят AUA:

 • AUA е одобрен, признат и акредитиран от Американското министерство на образованието, Нюйоркския държавен образователен отдел, Медицинския съвет на Калифорния, Министерството на образованието във Флорида и Карибския орган по акредитация за образованието в медицината и други здравни науки. Ние сме една от трите карибски медицински училища с тези отличия.
 • Първият процент на преминаване на AUA за USMLE, Стъпка 1, най-важният изпит за студенти по медицина в САЩ и Карибския басейн, е 96%.
 • AUA има развиваща се мрежа от 35 филиали в болници в Съединените щати и Канада.
 • AUA има две новаторски програми с Международния университет във Флорида (FIU). Програмата за сертификат за клиничен стаж дава възможност на студентите да завършат всички техни основни клинични ротационни болници, свързани с медицинския колеж "Херберт Уъртхайм" (FIU), докато програмата AUA-FIU Global MD предоставя научни възможности, испанско медицинско обучение и се фокусира върху социални детерминанти на здравето в страната и чужбина.
 • Дял IV (федерално) финансиране, канадски федерални заеми, ползи от VA и стипендии са на разположение на квалифицирани кандидати.

За студенти, които са ангажирани с изучаване на медицината, страстно да обслужват своите общности и си представят, че отговарят на нуждите от здравеопазване на местно и глобално ниво, AUA е идеален избор.

МИСИЯ И ИСТОРИЯ

Американският университетски университет в Антигуа (AUA) е новаторска медицинска школа, посветена на предоставянето на висококачествено образование на основата на обучаемите, предоставящо възможности на слабо представените малцинства, насърчаване на разнообразна академична общност и гарантиране, че завършилите развиват умения и нагласи на ученето през целия живот, състраданието и професионализма. Предоставяме и студенти, които иначе не биха могли да получат медицинско образование с инструментите, за да станат успешни лекари.

АУА е основана със задължението да подкрепя недостатъчно засегнатите общности и да се справи с предстоящия недостиг на лекари с акцент върху първичната грижа. Като такъв, Университетът признава своята социална отговорност за напредъка в областта на медицината и накара следващото поколение лекари и здравни специалисти да отговорят на глобалните потребности в здравеопазването.

АКРЕДИТАЦИИ И ОДОБРЕНИЯ

За много карибски медицински училища отне повече от десетилетие, за да получат тези признания, но ангажиментът на АУА за поддържането на най-високите академични стандарти не е останал незабелязан от държавните юрисдикции, външните агенции и международните акредитиращи органи. В рекордно кратък срок университетът се превърна в един от малкото, за да получи престижни акредитации, които бяха спечелени след изчерпателни оценки, потвърждавайки изключителното качество на съоръженията, учебната програма, ресурсите, факултета, администрацията и студентския орган на AUA. Тези признания позволяват на нашите ученици да участват в клинични канцеларии и нашите завършили да осигурят резиденции и да станат лицензирани лекари в САЩ и Канада.

 • Американското министерство на образованието
 • Признат от Медицинския съвет на Калифорния
 • Лицензиран за Комисията за независима подготовка на Департамента по образование в Флорида
 • Одобрен от Нюйоркския държавен образователен отдел
 • Акредитиран от Карибския акредитационен орган за образование в медицината и други професии в областта на здравеопазването (CAAM-HP)
 • Признати от Медицинския съвет на Индия (MCI)
 • Признат от Американската асоциация на лекарите с индийски произход (AAPI) като лидер в международното медицинско образование.
 • Член на Академичното въздействие на Организацията на обединените нации (UNAI)
 • Посочени в Международната дирекция за медицинско образование (IMED) и Световната здравна организация (СЗО)
 • Завършващите могат да участват в Националната програма за съпоставяне на жители (NRMP) и Канадската служба за съпоставяне на населението (CaRMS)
 • Национална асоциация на аварийните медицински техници (NAEMT)

Това училище също предлага:

M.D.

American University of Antigua

Студенти, които се регистрират за програмата за бакалавър по здравни науки в Manipal University, могат да се запишат в програмата на доктор по медицина в Американския уни ... [+]

Manipal University е един от най-големите частни университети в страната, записвайки над 25 000 студенти от различни дисциплини. Университетът предлага разнообразие от дисциплини, които да преследва от студентите до следдипломните програми по инженерство и информационни технологии, мениджмънт, биотехнологии, интериорен дизайн и архитектура и медии и комуникации.

BSc в областта на здравните науки е силно интердисциплинарна програма, която има за цел да осигури отлични възможности за студентите да започнат обещаващи кариери. Той беше въведен с визията да се даде възможност на студентите да придобият знания и умения, които ще трябва да заемат в челните редици на медицината и научните изследвания.... [-]

Антигуа и Барбуда Свети Йоан
Септември 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски
American University of Antigua

Чрез своята учебна програма AICASA осигурява всички необходими ресурси за бъдещи медицински специалисти и други специалисти по здравни науки, за да направят образованието ... [+]

AICASA

Американският международен колеж по изкуства и науки - Антигуа (AICASA) осигурява обучение по здравна наука и курсова работа, за да установи или подсили основата за степени по медицина и други съюзнически здравни професии. Студентите, идващи директно от гимназията, които познават пътя към диплома за висше образование, са тези, които желаят да следват, да кандидатстват за AICASA, за да спечелят AS в областта на здравните науки.... [-]

Антигуа и Барбуда Свети Йоан
Септември 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски
American University of Antigua

Програмата Global MD е всеобхватна, четиригодишна надлъжна пътека в глобалното здраве, която е интегрирана в учебната програма на Американския университет в Антигуаския к ... [+]

ГЛОБАЛНО ЗДРАВЕ MD

Американския университет в Антигуа колеж по медицина (AUA) Global MD програма се провежда в сътрудничество с Флорида Международен университет (FIU).

Програмата Global MD е всеобхватна, четиригодишна надлъжна пътека в глобалното здраве, която е интегрирана в учебната програма на Американския университет в Антигуаския колеж по медицина.

Глобалното здраве е определено като "област на изследване, изследване и практика, която поставя приоритет за подобряване на здравето и постигане на равнопоставеност в здравеопазването за всички хора по света" от Консорциума на университетите за глобално здраве. Глобалното здраве адресира здравето на населението в глобален контекст и надвишава политическите граници на народите, съсредоточаващи се върху социалните детерминанти на здравето, неравнопоставеността в здравеопазването, включително въпросите на инфекциозните и незаразните болести, човешките права, както и икономическото развитие, както и политическите и системните въпроси.... [-]

Антигуа и Барбуда Свети Йоан
Запитване на информация
Английски
Кампус
Научете повече на английски