Прочетете официалното описание

Добре дошли в един от най-добрите и най-напредналите седалки на обучение в света. От 1996 г. във Факултета по международни студенти е обучил хиляди Лекари, стоматолози (зъболекари) и фармацевтите.

Азербайджан Медицински университет (САМ) основана през 1930 г., е един от най-големите и най-престижните висши учебни заведения в страната.

Има 5 факултета, които включват: обща медицина, медицинска профилактика, Стоматология (стоматология), Военномедицинска аптекарски.

В момента има 8000 студенти (включително 1171 чуждестранни студенти), които учат в университета. Курсовете се преподават през 74 академични отдели от цялостен персонал от над 1628 обучени професионалисти.

Има 5 факултета, които включват:

01. обща медицина

През последните 10 години 2768 научни трудове на служителите на факултета са били публикувани, 467 от тях са ръководствата, Ръководство добавки и други образователни-методичен произведения, 1173 са статията на списанията, 1128 са тезата, 605 творби са публикувани в научните обобщения на чуждите страни и в конферентни материали.

02. МЕДИЦИНСКИ ПРОФИЛАКТИКА

03. Стоматологичен

The Стоматология факултет на Азербайджан Медицински университет беше организиран през 1954. Целта на създаването на факултета е да се осигури на населението на нашата република с висококвалифицирани специалисти зъболекар.

04. Военномедицинска

05. аптекарски

Няколко Лекарите на химически и биологични науки, работещи в Азербайджан Националната академия на науките са възпитаници на катедрата по фармакология на Азербайджан Медицински университет.

Азербайджан

През първото десетилетие на този век, Азербайджан е дом на една от най-бързо развиващите се икономики в света. Водени от бързото разрастване на сектора на нефт и газ, на country,Äôs БВП се утрои между 2003 и 2011 година. Икономическият растеж се охлади през последните години, но Азербайджан все пак е направил много успешен преход към разширяващия се пазар на икономиката, тъй като постигането на независимост от бившия Съветски съюз през 1991. Една страна на повече от девет милиона души, Азербайджан седи на кръстопътя на Източна Европа и Западна Азия. Тя граничи непосредствено с Турция, Иран и Русия, и споделя региона с други бивши съветски републики, включително Грузия и Казахстан.

Кои сме ние и какво предлагаме?

 • TRC колежи част от TRC образователна група от компании.
 • Ексклузивно в света представител на САМ.
 • Европейска компания с Европейския етичен кодекс.
 • Дълги години опит.
 • Не агент, а University представител

Постоянните бюра за връзка по целия свят

Настаняване & Support

 • TRC колежи AMU студенти са гарантирани за настаняване споделяне кампус, ако желаят
 • TRC колежи AMU студенти имат безплатно телевизия и Wi-Fi, предвиден в техните стаи
 • TRC колежи AMU студенти имат пералня и хладилник, предоставена в стаите си
 • TRC колежи AMU студенти имат TRC колежи Възрастен Mentor (д-р по медицина)
САМ

AMU на Jewel на Азербайджан университети

 • Член на Международния регистър (от 1996 г.)
 • Член на Асоциацията на Черноморската университетска (от 1999 г.)
 • Член на Международната асоциация на университетите (от 2000 г.)
 • Пълен член на Асоциацията на европейските университети (от 2002 г.)
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Azerbaijan Medical University

Медицински екипи са изготвени въз "Работа Лечение" специалност във факултета. Основни медицина предмети се изучават в 1-3 курсове, клинични дисциплини се изучават в 4-6 к ... [+]

Медицински екипи са изготвени въз "Работа Лечение" специалност във факултета. Основни медицина предмети се изучават в 1-3 курсове, клинични дисциплини се изучават в 4-6 курсове.

Някои студенти, различаващи се по образование имат възможност да се направи практическа работа в университети от различни страни (като Турция, Германия, САЩ, България, Румъния, Италия) предсрочно период диплома.... [-]

Азербайджан Баку
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
6 години
Кампус
Научете повече на английски
Azerbaijan Medical University

The Стоматология факултет на Азербайджан Медицински университет беше организиран през 1954. Целта на създаването на факултета е да се осигури на населението на нашата реп ... [+]

The Стоматология факултет на Азербайджан Медицински университет беше организирана през 1954. Целта на създаването на факултета е да се осигури на населението на нашата република с висококвалифицирани специалисти зъболекар.

От първите години чуждестранни студенти от - (Съюза на независимите Goverments), Lyria, Irag, Палестина, Афганистан, Пакистан, Турция, Иран и други страни учат с Azerbaijanian студенти.... [-]

Азербайджан Баку
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски
Azerbaijan Medical University

История на образованието по фармакология в Азербайджан започва с годината на 1938. Нашата Катедра по фармакология обучава високо квалифициран фармацевт с бакалавърска и м ... [+]

История на образованието по фармакология в Азербайджан започва с годината на 1938. Нашата Катедра по фармакология обучава високо квалифициран фармацевт с бакалавърска и магистърска степен, за да работят в областта на здравеопазването, включително фармакология поле. Нашият отдел учи студент основа на фармакологията - търсене на източници на лекарства, методи за контрол на качеството на лекарствата и изготвянето на различни лекарства. Студентите получават знания и умения за прилагане на съвременни методи за химически анализи и покупка на нови лекарства. Студентите също така да получите подробна информация за възможно въздействие на лекарството върху организма, както и за проучване на качеството на медицината.... [-]

Азербайджан Баку
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски