Прочетете официалното описание

Получете представа за това, което животът наистина харесва в UWA и научете какви са нашите ученици.

Гордеем се да заемаме първо място в Западна Австралия и да поставим в Топ 100 на университетите в световен мащаб.

5 звезди за студент:

 • Съотношение на учителите и търсенето на студенти (GUG 2018)
 • Седем от нашите теми са класирани в топ 50 в света (QS 2018)
 • Класирана на 91-во място в Топ 100 на университетите по света (ARWU 2017)

Жизнен опит на студентите

В непосредствена близост до река Суон, нашият кампус в Пърт е сред най-живописните в Австралия с икономски сгради от пясъчник, разположени сред градините, които са изброени в наследство. Ние сме само на 10 минути от главния търговски и бизнес район на Перт и в близост до много от зашеметяващите плажове на града.

В университета ще имате редица основни удобства, сред които кафенета, библиотеки, книжарници, жизнена културна сфера и тонове клубове и общества, които да се присъединят и да изпитат пълния живот на студентите. Нашата поддържаща студентска гилдия означава, че можете да опитате ръката си по доброволческа дейност, да получите независим съвет по редица въпроси или да посещавате едно от многото разнообразни събития в и извън университета.

Иновативна структура на курса

Каквито и да са целите ви, една степен на UWA създава свят на възможности. Около 40% от днешните работни места няма да съществуват след 20 години (CEDA, 2015 г.), затова вярваме в по-добрата подготовка за кариерата на бъдещето.

Нашата новаторска структура на курса е единствената по рода си в WA и се основава на глобален модел. Това означава, че можете да преследвате вашите интереси и да увеличите максимално възможностите си за кариера едновременно. Тази гъвкавост ви отличава от тълпата и е от ключово значение за бъдещето на вашата кариера.

Класации и рейтинги

Получихме петзвездни класации в търсенето на студенти и съотношението студент / персонал в "Пътеводителите за добри университети" 2018. Ува се нарежда на първо място в Западна Австралия и е международно признат за Топ 100 университет. Седем от нашите тематични области са класирани в топ 50 в света, според QS World University Rankings по тема 2018.

 • Селско и горско стопанство
 • Анатомия и физиология (13-ти)
 • Гражданско и строително инженерство
 • Земята и морските науки
 • Минерална и минна техника (11-ти)
 • Сценичните изкуства
 • Спортни теми

Резултати от обучението

Вашата UWA степен е инвестиция във вашето бъдеще. Нашите завършили постоянно надвишават средните национални заплати и степента на заетост на дипломираните от държавата. Ние празнуваме силни партньорства в индустрията, предлагайки практически опит в реалния свят, в допълнение към ценните възможности за професионална работа в мрежа. Този подход за практическо обучение е високо ценен от работодателите и гарантира готовност за кариера. Нашите възпитаници продължават да вдъхновяват и да дават положително въздействие върху обществото.

Промяна на света чрез изследвания

Като научно-изследователски университет, ние сме част от Групата на осемте (коалиция от водещи университети за научни изследвания в страната) и един от само двама австралийски членове на световната университетска мрежа. Ние също така сме член на фондацията на мрежата Matariki на висококачествени университети с висок процент на научноизследователска дейност, със специален фокус върху опита на студентите.

С течение на годините продължихме да привличаме висококачествен, световно признат персонал, изследователи и студенти, включително и нашия професор по нобелова позиция Бари Маршал, и ние получаваме около 80% от цялото финансиране за научни изследвания в университетите на WA годишно.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

The University of Western Australia

Бакалавърът по биомедицинска наука е нова и вълнуваща бакалавърска степен, предназначена да посрещне нарастващото глобално търсене на завършилите със здравна експертиза. ... [+]

Преглед

Бакалавърът по биомедицинска наука е нова и вълнуваща бакалавърска степен, предназначена да посрещне нарастващото глобално търсене на завършилите със здравна експертиза. Можете да се специализирате в една или две от 13-те специалности, които се предлагат в тази степен, или да съчетаете специалност "Биомедицина" с магистър по изкуство, търговия или наука, в съответствие с уникалните си интереси и цели в кариерата. Като студент по биомедицинска наука, вие ще бъдете обучавани от изследователи от световна класа в авангардни лаборатории и учебни зали, както в главния кампус на UWA, така и в болничния университет на Queen Elizabeth II (QEII). Като завършил курса можете да продължите кариера или по-нататъшно обучение в такива области като клинична практика, медицинска технология, медицински изследвания или обществено здраве.... [-]

Австралия Кроули
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Магистратура

The University of Western Australia

Уникален в Австралия, този курс предлага задълбочено основаване на най-съвременната биотехнология в съчетание с обучение в областта на защитата на предприятията, комерсиа ... [+]

Уникален в Австралия, този курс предлага задълбочено обосноваване на най-съвременната биотехнология в съчетание с обучение по защитата на предприятията, комерсиализацията и интелектуалната собственост (IP) със специализации както в областта на биохимията и молекулярната биология, екологичната биотехнология, генетиката и отглеждането или генетика и геномика.

Използвайки водещи световни изследователски екипи, бизнес експерти и ментори в биотехнологичните компании, получавате основните академични и бизнес умения, необходими за да допринесете значително за биотехнологичния сектор.... [-]

Австралия Кроули
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Western Australia

Ако искате вълнуваща кариера, която ви стимулира, ви предизвиква и ви възнаграждава, тогава следдипломна научна степен ви поставя по правилния път. ... [+]

Този курс осигурява усъвършенствано обучение в областта на инфекциозните заболявания, включително теми в медицинската микробиология, тропическите инфекциозни болести и микробиологията на общественото здраве и околната среда.

Този курс включва индивидуален изследователски проект или практика в Лабораторията за държавна патология.

Данни за структурата на курса

сърцевина... [-]

Австралия Кроули
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Western Australia

Магистърът по обществено здравеопазване осигурява основа в научните дисциплини на епидемиологията, биостатистиката, икономиката на здравеопазването и промоцията на здраве ... [+]

относно

Магистърът по обществено здравеопазване осигурява основа в научните дисциплини на епидемиологията, биостатистиката, икономиката на здравеопазването и промоцията на здравето, както и по-широкия социален контекст, в който се планират, предоставят и оценяват програми за обществено здравеопазване.

Много от нашите звена се предлагат онлайн, докато други се предлагат като интензивни сезонни учебни заведения.... [-]

Австралия Кроули
Януари 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски

The University of Western Australia