International Nurse Training

Представление

Прочетете официалното описание

INT Surse Training Pty Ltd е построена върху страстта на главния изпълнителен директор и основателка, г-жа Sarita Mudaliar (RN) и желанието й да създаде професионален, висококвалифициран и качествено обучен медицински сестри в сектора на здравеопазването и грижите в нашата общност. Желанието се простира до визия за тези дипломирани специалисти да станат дългосрочни, трайни професионалисти с кариера в сестринските домове и по Pathway към висшето образование, включително и регистрацията на медицински сестри. INT Surse Training ще се стреми да бъде признат за лидер на качественото образование в секторите на здравеопазването и грижите, които държат грижата за пациента и здравето на обществото в челните редици на своите ценности.

Кърмещите грижи за нуждаещите се в нашата по-широка общност са умения, които са в нарастващо търсене, от индустрия, която от своя страна изисква само най-добре обучените и най-квалифицираните работници, с емпатия за грижа за болните, ранените, крехките и възрастните. Това е една много възнаграждаваща кариера с много специализирани опции и Pathways , тъй като всеки ден имате реално въздействие върху живота на хората.

"Като регистрирана медицинска сестра, работеща повече от 30 години, сега се съсредоточавам върху обучаването на онези, които желаят да бъдат част от секторите здравеопазване и грижи в общността, като се грижат за нашите най-уязвими и правят разликата в живота си. Изучаването с нас ще бъде трудно, но задоволително, както го правим правилно, осигурявайки най-високото ниво на квалифицирано обучение в отлични съоръжения, свързани с водещи в индустрията партньори ".

Ако сте страстен по отношение на сестринството и грижите и искате да започнете по този Pathway като кариера, аз ви приветствам и очакваме с нетърпение да ви учим с нас и да се ангажираме да ви предоставим възможно най-доброто образование.

"Първото изискване в болницата е, че не трябва да прави болни никакво увреждане" - Флоренция Слаунгейл (RN)

Места

Сидни

Address
40 Phillip St, St Marys
Sydney, Australia

Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия