сътрудник на науката в биомедицинската техника

Общ преглед

Описание на програмата

Технологията за биомедицинско инженерство привлича студентите, които желаят да бъдат технически, и в същото време посвещават кариерата си на спасяване на живота, като помагат на лекари, медицински сестри и пациенти. Завършилите се биомедицински техници, които поддържат, ремонтират и калиброват електронни медицински инструменти, използвани в болници и други здравни заведения. За да напреднат в тези кариери, студентите развиват междуличностни, управленски, комуникационни и лидерски умения.

Тази програма ще ви научи на умения за отстраняване на неизправности в аналогови схеми, цифрови схеми и процесори. В допълнение студентите трябва да научат физиологията, медицинската терминология и работата с медицински инструменти като инструменти за ЕКГ, дефибрилатори и инкубатори.

Завършилите обикновено се занимават с болници или болнични подизпълнители. Някои завършили се наемат от производители на медицински инструменти или медицински изделия или като техници за подпомагане на полето, след като са спечелили опит в тази област. Въпреки че основната цел на тази програма е студентите да влязат в работната сила след две години, някои от завършилите избират дали да продължат образованието си в колеж или да продължат образованието си в бизнеса.

ПРОГРАМИ

 • Сътрудник на науката (AS) в технологиите за биомедицинско инженерство

Технологията за биомедицинско инженерство привлича студентите, които търсят кариера, за да помогнат на лекарите, медицинските сестри и пациентите чрез силата на технологиите. Завършилите стават биомедицински техници, които поддържат, ремонтират и калиброват електронни медицински инструменти, използвани в здравеопазването. За да напреднат в тези кариери, учениците развиват умения за междуличностно управление, управление на проекти и лидерски умения.

Тази програма ще ви научи да отстранявате аналогови схеми, цифрови схеми и процесори. Освен това, студентите трябва да научат физиология, медицинска терминология и работа с медицински инструменти като инструменти за ЕКГ, дефибрилатори и инкубатори

След придобиване на опит в тази област, завършилите обикновено се занимават с болници или болнични подизпълнители. Някои завършили се назначават от медицински инструментариум или производители на медицински изделия или от техници за поддръжка на терен. Въпреки че основната цел на тази програма е да подготви завършилите да навлязат в работната сила след две години, някои от завършилите избират да продължат или да продължат образованието си в колеж или да продължат образованието си в бизнеса.

Какво ще научите?

 • Аналогови и цифрови схеми
 • компютърните мрежи
 • процесори
 • Физиология
 • Медицинска терминология
 • Медицински инструменти

Outlook Job

Повечето завършили студенти обикновено се занимават с болници или болнични подизпълнители. Други градуси се наемат от производители на медицински инструменти или медицински изделия.

 • Средната стартова заплата за биомедицинските техници в Бостън е 46 000 долара
 • Средната начална часова ставка за биомедицинските техници в Бостън е 23 щ.д.
 • Работните места в тази област се очаква да нараснат с 6% през 2024 г.
 • Процентът на работа и продължаващо обучение на BFIT е 83%

Career Path

 • Biomedical Техник

Вашият път към успеха

Основана през 1908 г. в Бостън, Масачузетс, Бенджамин Франклин Институт по технологии (BFIT) е един от най-старите колежи в Ню Ингланд. Започната с завещание от Бенджамин Франклин и съвпадащ подарък от Андрю Карнеги, частният колектив с нестопанска цел предлага достъпно образование за хора, които търсят техническа кариера.

Топ 5 причини да изберете BFIT

 • Най-високи доходи

Нашите студенти получават най-високата заплата след посещаване в сравнение със студентите от всички двугодишни частни колежи в държавата (с изключение на сестринските). * Източник: US Department of Education College Scorecard

 • Достъпно обучение

BFIT е една от най-достъпните частни колежи с нестопанска цел в Масачузетс и е по-достъпна от всички технични училища с нестопанска цел в държавата. Нашето обучение струва по-малко от половината от средното обучение в 4-годишните колежи с нестопанска цел в Масачузетс.

 • По-малките класове

Със среден клас от едва 13 ученици студентите получават индивидуализирано внимание и процъфтяват в нашата тясно свързана общност. Нашите дипломиране е двойно по-ниска от средната за страната за двугодишните колежи и почти три пъти по-висока от средната

 • Готови за работа умения

Студентска степен и тренировъчен комплект BFITgrads се отличават на пазара на труда. Повечето от нашите градуси наемат работни места в своята област или продължават образованието си, а някои програми имат 80% -90% проценти на наемане на работа.

 • Индустрия Connections

Ние си партнираме с лидери в индустрията, за да гарантираме, че нашите програми подготвят студентите с подходящи умения за днешните работни места. Близките връзки с работодателите водят до стажове, сянка на работа и кариера за нашите завършили. Повече от 60 компании присъстват на годишния ни панаир на кариерата.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Founded in 1908 in Boston, Massachusetts, Benjamin Franklin Institute of Technology (BFIT) is one of New England’s oldest colleges of technology. Started with a bequest from Benjamin Franklin, and a m ... Научете повече

Founded in 1908 in Boston, Massachusetts, Benjamin Franklin Institute of Technology (BFIT) is one of New England’s oldest colleges of technology. Started with a bequest from Benjamin Franklin, and a matching gift from Andrew Carnegie, the private non-profit college offers an affordable education for people seeking technical careers. Свиване