степен по фармация

Общ преглед

Описание на програмата

КАКВО ни правят различни?

1. Съсредоточете се върху грижата за пациента

Степента на фармацията, ние предлагаме най-CEU-UCH е фокусирана върху управлението на грижи във всички области на фармацията (в аптеки, болници и т.н.). Има две основни неща, които правят нашия степен различна: - Нашият курс е структуриран и разработени така, че всички субекти имат акцент върху грижата за пациента.

  • Най-Аптека практически занимания е идея, която е пионер в Испания и е една класна стая, която репликира истински Аптека. Това е област, проектиран така, че учениците могат да практикуват взаимодействие с реални пациенти и да научат как да управляват различни медикаменти. Учениците ще работят в тази стая от първата година.

2. Фокусирайте се върху пригодността за заетост

Вие ще имате възможността да се направи, заедно с вашата степен, безплатна квалификация по фармация мениджмънт и маркетинг, който ще допълни вашия степен и подобряване на вашата работа. Вие ще подобрите уменията си в областта на финансовото и стратегия за управление, управление на склад и знанията си на маркетингови инструменти, които могат да бъдат приложени в аптеката.

Какво ще науча?

Ще научите как да участва в грижите за пациентите и как да се подобри качеството на живот на пациентите, чрез сътрудничество с други здравни специалисти. За да направите това, вие ще придобиете нови "нагласи, поведения, ангажименти, опасения, етични ценности, роли, умения, отговорности и възможности", за да се подобри здравето на пациентите, както е установена от СЗО (Световната здравна организация) през 1993 година.

Http://www.uchceu.com/en/studies/degree/pharmacy Ветеринарен

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, ... Научете повече

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, among those three Universities in Madrid, Barcelona and Valencia. Свиване