За завършване

Курсът за медицина Бакалавърски се провежда чрез споразумението с UM - Университет на Морон, и за бразилците с гимназията или пълно висше образование, които желаят да получат титла доктор.

Поради голямото търсене на бразилски студенти, които мечтаят за обучение в областта на медицината, но са финансови затруднения и достъпност до съществуващите институции в нашата страна, институциите са споразумения, разработени тази уникална програма.

Проектът предлага от ISPED е разработен през 2009 г. във връзка с UM - Университета в Морон, и първи клас започна през 2010 г., образуващи края на 2015.

В момента има около 5000 бразилски студенти, които учат медицина в Аржентина, разпределени в различни университети, които се считат за най-добрите и референции в света по различни теми, свързани с кариерата.

При това положение, на институциите, участващи в проекта решиха да създадат диференциали за бразилски студенти чрез курсове, насочени към по-добра подготовка за съществуващата препотвърждаване изпит в Бразилия, които са включени в историята на университета, и особено в обучението на компетентните лекари да професията с качество в нашата страна.

Съдържанието на програмата е подобен на бразилски университети, което улеснява признаването от заглавието, получено в Аржентина, и реализира мечтата на практически и икономически изгоден начин за стотици хора.

диференциали

 • Непрекъснато наблюдение по време на шестгодишния продължителността на курса на изключително собствен секретариат, който да служи на бразилски студенти.
 • Одобрен процеса на избор, не е необходимо да си билет Course (известен също като CBC в аржентински университети).
 • Приблизително 1700 часа / класове от бразилски теми вмъкват в историята на университета, според последните препотвърждаване прегледи на Бразилия (EXCLUSIVE).
 • Обучение със стойности до 3 пъти по-ниски в сравнение с всеки друг частен университет в Бразилия.
 • Интензивен курс по испански език с продължителност един семестър, за да научат местния език.
 • Узаконяване на необходимата документация от съответните органи, за да учат в Аржентина.
 • Подготовка на учениците чрез теоретични и практически мероприятия за актуализиране на съответните теми на бразилския медицина през всяка година от курса.
 • Подготвителен курс за разглеждането на повторното потвърждаване и други доказателства за потвърждаване на валидността, на разположение през последната година.
 • информационен помощ по време на курса по отношение на жилищното настаняване, здравеопазването, транспорта, храната, между другото.
 • непрекъснат контакт с членове на семейството в Бразилия, за да се получи необходимата информация за студента в Аржентина.
 • достъпно за ученици, родители и / или настойниците виртуална среда видите рейтингите, резултатността и цялата академична живота на студента.
 • Практическите занятия в големите болници и клиники в Аржентина от първата година на курса.
 • Международният опит извършва с получаване на медицински инструмент, издаден от Университета като един от най-добрите, печелят награди в света в Европа и Латинска Америка, с посока на мъжа, който революционизира медицинска кариера чрез изобретяването на изкуствено сърце.
 • Поддръжка и надзор на ISPED, вече са известни в областта на международното образование чрез предоставяне на качествени услуги на специалисти посещават магистърска и докторска степен в страните от Южна Америка.
Програма с обучение на:
испански
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Февр. 2020
Март 2020
Duration
Редовно обучение
По място
По дата
Start Date
Февр. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Март 2020
Крайна дата за записване