степен по ветеринарна

Общ преглед

Описание на програмата

КАКВО ни правят различни?

1. Опитът

Факултета по ветеринарна наука има повече от 17 години опит и е декан факултет на автономната област Валенсия и член на Европейската асоциация на предприятията за ветеринарно образование (EAEVE) и Международния ветеринарен Student асоциация (IVSA)

2. международно призвание

В нашите класове съжителстват и да живеят студенти от няколко страни и националности. Това е единственият Ветеринарния Факултет в Испания (и малцина сред Europe) с три международни линии на степен: испански, френски и английски език.

3. Съоръженията

Защото още от първия ден ще имате достъп до клинична ветеринарна болница и с неговите съоръжения ще можете да усъвършенствате своите знания, учат входящи случаи, а също и да участва активно в 24-часова охрана задължение на болничните услуги. Освен това, ще имате достъп до преподавателска и изследователска дейност ферма, където ще бъде участват в практически клиники с по-големи животни, като коне и крави, както и практическа работа, свързана с управлението на животните и етнологията и репродукция в кози, овце , зайци, птици, кучета и котки. Вие ще участва в новаторска програма за обучение, която интегрира академично обучение с придобиване на професионална ветеринарни умения.

Клинична ветеринарна болница

Клинична ветеринарна болница в Universidad CEU Cardenal Herrera е отворена за обществеността и предлага услуги от превантивна медицина за консултации, свързани с всички клинични специалности. Нещо повече, неговата служба за спешна помощ е на разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, а се управлява от обучен персонал в спешна ветеринарна медицина. Учениците от ветеринарни придобият тяхното практическо клинично обучение чрез активно участие във всички услуги заедно специализирани професионалисти, които самите те са учители в университета. С оборудването и степен на специализация на нашите ветеринарни специалисти, клиничната ветеринарна болница CEU е пионерска дейност в Испания. Ние разчитаме на нашите специалисти.

Преподаване и изследователска дейност Фермата

Чрез своите съоръжения, различни видове животни може да се събере и студенти от ветеринарни науки могат да участват в практически занятия на манипулация и проучване на коне и добитък. Практическите упражнения се водят още от първата година и постепенно стават все по-усъвършенствани като напредването на курса. Нещо повече, тези съоръжения могат да се използват за научноизследователски цели, разработване на проекти от голям интерес за двете национални и международни компании.

4. Практиките

Над 1000 разположения за външно трудов опит с повече от 400 професионалисти да предоставят опекунство. Сред разположения трудов опит сме подписали споразумения с Bioparc и L'Oceanogràfic за персонализирана клинични и неклинични обучение на малки групи.

Какво ще да се научи?

Учебният план на първо място се концентрира върху изучаването на основни дисциплини, но след това става по-напреднали с акцент върху начините за осигуряване на здравето на животните и хората на базата на експертни проучвания. За тази цел, както и чрез теоретични и практически занимания по съоръженията университет - лаборатории, Фермата Технология, клиничната ветеринарна болница - вие също ще предприеме външни разположения във ветеринарни клиники, компании за храни, кланици, производствени стопанства, центрове за възстановяване на дивата природа и зоопаркове Затова ви предоставя различни контакти в областта на ветеринарната професия.

http://www.uchceu.com/en/studies/degree/veterinary

Последна актуализация Авг. 2017

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, ... Научете повече

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, among those three Universities in Madrid, Barcelona and Valencia. Свиване