Keystone logo

26 Грижа за здравето Програми в Здравни грижи Помощни медицински науки Помощно здравеопазване 2024

Филтри

Филтри

  • Здравни грижи
  • Помощни медицински науки
  • Помощно здравеопазване
Области на обучение
  • Здравни грижи (26)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Грижа за здравето Програми в Здравни грижи Помощни медицински науки Помощно здравеопазване

Какво е степен Allied Health?
Дипломата Allied Health е вид степен, която се фокусира върху изучаването на здравето и здравеопазването. Този тип степен може да подготви студентите за различни кариери в областта на здравеопазването, като например работа като регистрирана медицинска сестра, физиотерапевт или ерготерапевт.

Какви работни места мога да получа със степен Allied Health?
Професионалистите на Allied Health участват в диагностиката и лечението на пациентите. Те работят в различни среди, включително болници, клиники и обществени здравни центрове. Някои често срещани свързани здравни кариери включват физиотерапевти, професионални терапевти и логопеди.

Защо изучаването на Allied Health е важно?
Съюзните здравни специалисти играят съществена роля в системата на здравеопазването. Те предоставят жизненоважни услуги на пациенти и семейства. Чрез изучаване на свързаното здравеопазване студентите могат да се научат как да предоставят тези услуги безопасно и ефективно.

Какво ще уча по време на моята степен Allied Health?
Степента Allied Health предоставя на студентите знанията и уменията, необходими за навлизане в областта на съюзническото здравеопазване. Степента включва курсова работа по анатомия, физиология, медицинска терминология и други теми, свързани със здравето. Тази курсова работа позволява на студентите да разберат човешкото тяло и как работи то. Освен това студентите се научават как да общуват с пациенти и семейства. Тази комуникация е от съществено значение за предоставянето на качествени грижи.