Предварителна медицинска подготовка Програми в Сестринско дело в Пакистан за 2024

Филтри

Филтри

  • Предварителна медицинска подготовка
  • Здравни грижи
Области на обучение
    Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)Науки за живота (0)Педагогика (0)Проучвания за спорт и упражнения (0)Социални науки (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Предварителна медицинска подготовка Програми в Сестринско дело

Сестринството е област на обучение за студенти, които се интересуват от здравето и грижите за пациентите. Студентът по медицински сестри може да очаква да вземе курсове по биология, химия и други науки, преди да придобие клиничен опит чрез контролирани часове за обучение.

Пакистан е дом на Indus долина цивилизация, която е сред най-старите в света. Английският е официален език, използван във всички правителствени и повечето образователни и бизнес субекти, а също така разбира и говори с различно ниво на компетентност от страна на много хора по целия Пакистан, особено по-горните класове и хора, които са преминали през по-високи нива на образование, както и тези, пребиваващи в по-големите градове.

Преди да кандидатстват в медицинско училище, те обикновено участват в бакалавърските занимания, които най-вероятно ще ги подготвят за интензивността на тези програми. Предварителната медицинска работа може да постави студентите на път за по-нататъшно обучение и в крайна сметка за кариера в медицинската област.