На територията на колежа Предварителна медицинска подготовка Програми в Сестринско дело в Мексико за 2024

Филтри

Филтри

  • Предварителна медицинска подготовка
  • Здравни грижи
  • На територията на колежа
Области на обучение
    Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)Науки за живота (0)Педагогика (0)Проучвания за спорт и упражнения (0)Социални науки (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

На територията на колежа Предварителна медицинска подготовка Програми в Сестринско дело

Сестринството е област на обучение за студенти, които се интересуват от здравето и грижите за пациентите. Студентът по медицински сестри може да очаква да вземе курсове по биология, химия и други науки, преди да придобие клиничен опит чрез контролирани часове за обучение.

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Преди да кандидатстват в медицинско училище, те обикновено участват в бакалавърските занимания, които най-вероятно ще ги подготвят за интензивността на тези програми. Предварителната медицинска работа може да постави студентите на път за по-нататъшно обучение и в крайна сметка за кариера в медицинската област.

Обучението в кампуса се отнася до лично посещаване на уроци. Това обикновено включва ходене на традиционни класове и лекции, участие в групови дейности и лично ангажиране с преподаватели и връстници. Обучението в кампуса също често включва достъп до лаборатории, библиотеки и други ресурси в кампуса, като студентски клубове, офиси за кариерни услуги и центрове за отдих.