11 Предварителна медицинска подготовка Програми в Предварителна медицинска подготовка 2024

Филтри

Филтри

  • Предварителна медицинска подготовка
  • Здравни грижи
  • Предварителна медицинска подготовка
Области на обучение
  • Здравни грижи (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Предварителна медицинска подготовка Програми в Предварителна медицинска подготовка

Пред-мед означава премедицина и е бакалавър, който може да бъде изучаван в много колежи и университети по целия свят. Студентите обикновено имат възможност да учат по различни предмети, стига да са изпълнени определени изисквания.

Какви са преди медикаменти в пред-медикаментозно лечение? Това е бакалавърска програма, която подготвя кандидати за медицински и други здравни професионални училища. Въпреки че изискванията за курса могат да се различават в зависимост от училището, съществуват някои задължителни изисквания за медицинското училище. Те обикновено включват две години химия, една година физика с лаборатория и най-малко една година обща биология. Някои медицински училища и други здравни професионални училища също могат да изискват смятане, английски, напреднали биологични науки и биохимия. Някои програми могат да предложат на студентите шанса да получат практически опит в своята медицинска област по избор, да направят стаж в медицински заведения или лаборатории.

Завършилите с предварително медицинско предусилвателно медицинско образование често разбират, че са развили усъвършенствани умения за лидерство, адаптивност и работа в мрежа. Тези умения често изглеждат добре в резюме и могат да бъдат от полза лично.

Тъй като pre-med е по-скоро насока, отколкото конкретен курс на обучение, разходите за обучение могат да варират в зависимост от основното училище за избор, продължителността на програмата и много други фактори. Учениците трябва да се свържат с университета, в който желаят да присъстват, за конкретни ценови подробности.

Повечето студенти преследват предмедицинска степен със намерения да влязат в медицинско училище и да станат лекари. Обикновено има много други възможности за студенти, които решават да не преследват диплома за висше образование, включително медицинска научна връзка, болничен администратор, специалист по околна среда, асистент за лекари или учител по природни науки. Кърменето е друго направление, което често се избират от завършилите, предлагащи избор като неонатална медицинска сестра, хирургическа медицинска сестра и регистрирана медицинска сестра.

Някои курсове преди медитация може да са на разположение за обучение чрез онлайн програма, но някои курсове трябва да се посещават в кампуса. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.