Предварителна медицинска подготовка Програми в Медицинска наука в Тайпе, Тайван за 2024

Филтри

Филтри

  • Предварителна медицинска подготовка
  • Здравни грижи
Области на обучение
    Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)Науки за живота (0)Педагогика (0)Проучвания за спорт и упражнения (0)Социални науки (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Предварителна медицинска подготовка Програми в Медицинска наука

Taipei се разглежда като център на образованието в цялата Тайван. Това е така, защото има над 20 висши учебни заведения, които има. Първите четири-добрите университети в този град са Националната Тайван университет, Националната Chengchi университет, Националната Тайван Normal University, Национален Тайван университет за наука и технологии.

Медицинската наука дава на студентите общо образование в медицинската област. Това може да е добър избор за студенти, които се интересуват от навлизане в медицинско училище или кариера в областта на здравните науки. Студентите с разнообразни интереси могат да намерят разнообразието от курсове в тази област предизвикателни, ангажиращи и забавни.

Тайван (традиционен китайски: 台湾 или 台湾, опростен китайски: 台湾 Тай WAN) е нация, която е дом на повече от 23 милиона души и е един от най-гъсто населените места в света. Най-престижният университет е Националната Тайван университет.

Преди да кандидатстват в медицинско училище, те обикновено участват в бакалавърските занимания, които най-вероятно ще ги подготвят за интензивността на тези програми. Предварителната медицинска работа може да постави студентите на път за по-нататъшно обучение и в крайна сметка за кариера в медицинската област.