майстор на орална имплантология

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър на устната имплантология

В Университета JW Goethe във Франкфурт на Майн е въведена магистърската програма Master of Oral Implantology (MOI), за да предложи усъвършенствано академично обучение в областта на оралната имплантология на зъболекари както от Германия, така и от чужбина. Целта е да се придаде на всеобхватни и високо-специализирани теоретични знания и практически умения.

Курсът е двугодишен модулна непълно работно време, завършил курс на обучение в JW Goethe University Франкфурт на Майн, която е структурирана и преподава напълно независимо от екстра-университетските институции и фирми по отношение на съдържанието, така и финансите. Програмата е акредитирана от Германския съвет по акредитация (ZEvA).

В областта на оралната имплантология се основава отчасти на изключително сложни интердисциплинарни методики на лечение, които изискват по-силна корелация и координация на различните области на специализация. По тази причина на курса е да се даде приоритет на високо рационално и аналитичен метод на мислене, който ще даде възможност за оптимално разглеждането и хармонизирането на отделния пациент диагнозата, определения метод за лечение и резултатите от него.

След успешното завършване на магистърската разбира се, завършилите ще бъдат способни самостоятелно планиране и изпълнение на концепции за лечение на пациенти, нуждаещи се от зъбни протези импланта. Завършилите ще имат необходимите умения, за да изберете, анализира и се интегрира напълно в собствената си курс на лечение на бързо разрастващия се обаче изключително основана на науката, разнообразие от процедури и знания в тази област.

Структура и съдържание на програмата - магистър на устната имплантология

"Пътуването е наградата"

Това смесеното обучение магистърска Разбира се има модулна структура и ще се провежда предимно на английски език. Курсът е разделен на седем задължителни модули и писмено дипломна работа.

Всеки студент има възможност за достъп до интерактивен учебен материал чрез уебсайт, за да наблюдава и подкрепя независимо проучване по време на етапа на подготовка / преработка на материал за / от семинари и учебни единици, които се провеждат в университетския кампус, както и независимо проучване проведено по време на разположение и контрол модули. Освен това, всички случай документация може да бъде качен на сървъра университет, така че това може да бъде оценена, за да се гарантира качеството на практически умения на всеки студент.

Седем задължителните модули

- "Basic теория 1"
Независим планиране на прости prosthetic- и импланта терапии за остатъчна кост.


- "Basic теория 2"
Подобно Модул I, и независимо хирургично и протетична работа по симулатора на пациента.

- "Поставяне"
Клиничната компетентност на ученика ще се подобри
от опит на живи лечение на пациентите.

- "Надзор"
Клиничните компетентност и ръчни умения на студентите ще
да се подобри чрез активен надзор лечението на пациента.

- "Болнично лечение"
Целта е независим изпълнение на хирургически процедури
и протезни лечение на пациента и развитието
от решаващо значение, отразяващи, професионална компетентност.

- "Хирургични техники"
Независим планиране на комплексни протезни импланта терапии
и независими хирургични процедури на пациенти.

- "Импланти протезиране"
Независим планиране на комплексни протезни импланта терапии за пациентите.

- "Магистърска дисертация"
Дисертация Магистърската е предназначена да покаже, че ученикът е в състояние самостоятелно да анализират и оценяват тема в областта на оралната имплантология рамките на определения срок, използвайки научно признати методи.

Изисквания за прием

За да бъде в състояние да вземе участие в магистърската проучване разбира се, ще ви е необходима следното:

 • Завършен Application Form
 • Подписано Student Декларация Form
 • Лицензия / академична квалификация да практикуват стоматология (с официален превод на английски или немски)
 • Минимум 2 години съответен професионален трудов стаж
 • Опитът в областта на имплантологията и имплант протези е предимство
 • Отлично владеене на английски език (TOEFL)
 • Мотивационно писмо
 • Автобиография
 • Две препоръчителни писма от ментор, преподавател или работодател
 • 2 паспортни снимки
 • Приемен изпит може да бъде поискано преди допускане в програмата MOI *

* За кандидатите от чужбина предлагаме телефонни интервюта, като равностойни на приемния изпит.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through pr ... Научете повече

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through private funding. Thus, the university owes its establishment to the link – which is characteristic for the city of Frankfurt – between dynamic research, the legacy of the Enlightenment, and the conscious commitment of the citizens of Frankfurt to the fundamentals of international trade and industry. Свиване