Майстор на изследвания в Онкологични науките

Програмата Cancer науки MREs е проектирана да предложи живота и биомедицински науки завършва възможност да спечелят изследвания обучение чрез практически опит в един от водещите изследвания на рака център.

Програмата се състои от три уводни преподава модули и обширен проект в рамките на изследователска група в школата по Онкологични науките. Модулите на лекциите ще бъдат научени от водещи експерти от рак и ще обхващат такива теми, като клетъчната и молекулярната основа на рак, патологията на избрани видове рак и как транслационни изследвания се прилага за диагностика и лечение на ракови заболявания. Проектите ще бъдат по принцип лабораторни основа и ще предоставят умения в разработването и прилагането на стратегии за научни изследвания, за да се отговори на основните въпроси, свързани с раковите причини, диагностика и / или лечение.

Уменията и опита, придобит ще бъдат от особена полза при кандидатстване за докторски програми в проучвания с рак и свързано с клетъчна и молекулярна биология теми.


Изисквания

A бакалавърска степен (или еквивалентна) в науките за живота или биомедицинските науки. Ние обикновено се очаква това да бъде на ниво 2 (и) или по-висока, но също така ще разгледа обещаващи студенти, които не са съвсем постигнали това ниво.

Кандидатите от чужбина, за които английският не е първи език, трябва да отговаря на английски език изискване например на университета IELTS 7.0 (с минимум 6.5 по какъвто и лента).

Международни Ученици:

Академични изисквания

Ние приемаме различни квалификации, нашите страници страни ви покажа какво квалификации приемаме от вашата страна.

Английски езикови изисквания

Можете да отговарят на нашите изисквания по английски език по два начина:

  • чрез провеждане на квалификацията по английски език до необходимото ниво
  • като се вземат и успешно завършване на един от нашите курсове по английски език за чуждестранни студенти

Английски на IELTS 7.0 (с минимум 6.5 във всеки компонент) или TOEFL Internet базирани 95 цялостния с не по-малко от 22 в някоя банда.

ТАКСИ И ФИНАНСИРАНЕ

2014/2015 на разходите за обучение:

UK / ЕС: £ 7500

Non UK / ЕС: £ 17 250

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 25 курсове в University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Авг. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
7,500 GBP
- UK / EU
По място
По дата