Майстор на изследвания в Biomedical Research (интегративна и Транслиращи)

Детайли:

Вие ще завършат оборудвани с основни умения за обучение за докторска програма с отлично заземяване за бъдещи кариери в биологични изследвания, фармацевтичната промишленост или висше образование.

A Personal Licence Home Office, за която се осигурява обучение, е предпоставка за този курс (виж тук за повече информация). Изследователският проект ще изисква учениците да извършват лицензирани процедури. Този модул ще се преподава в началото на MREs.

Практически ин виво модул изследователски умения включва прогресивно обучение с уреди, които използват ин витро и ин виво подходи. Ин виво изследователски модула предвижда семинари от изследователските-активно учените за техните подходи, както и серия от пробни проекти, където можете да наблюдават текущите изследователски проекти в действие. A изследователски методи модул дава теоретично и практическо обучение в общи техники, experiemenal проектиране и анализ на данни. Ин виво изследвания Проектът отнема 20 седмици и дава възможност да се развиват уменията си в готова за публикуване в областта на изследванията.

Защо да учим в този Coures?

Ин виво изследвания осигурява ключовата стъпка транслацията между основния медицинската наука и клиничната медицина. Курсът ще ви даде по-задълбочено обучение в практически и теоретични аспекти на широка гама от ин виво изследователски техники. Вие ще получите по-задълбочено познаване на специалните изисквания на ин виво експерименти, своите предимства и клопки. Вие ще завършат оборудвани с основни умения за обучение за докторска програма с отлично заземяване за бъдещи кариери в биологични изследвания, фармацевтичната промишленост или висше образование.


Продължителност: Пълен работен ден - 1 година

Начална дата: Септември 2013

Изисквания

Вие трябва да притежава, или се очаква да се постигне най-малко на добра степен горната втора класа по съответния предмет.


Международните студенти:

Академични изисквания

Ние приемаме набор от квалификации. Свържете се с нас за повече информация.

Английски езикови изисквания

Можете да отговарят на нашите изисквания по английски език по два начина:

Английски на IELTS 7.0 (с минимум 6.5 във всеки компонент) или TOEFL Internet базирани 95 цялостния с не по-малко от 22 в някоя банда.

ТАКСИ И ФИНАНСИРАНЕ

2014/15 Такси

Такси + пейка £ 3,950 (около £ 3500) - Начало / ЕС

Overseas - £ 16,230 такси + пейка (около £ 3500)

Стипендии и стипендии
Стипендии могат да бъдат на разположение. Международните студенти често могат да получат финансиране чрез задгранични изследователски стипендии, стипендии на Британската общност или дома им правителство.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 25 курсове в University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Авг. 2020
Duration
1 - 2 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
3,925 GBP
По място
По дата