майстор в здравеопазването в световен мащаб

Общ преглед

Описание на програмата

майстор в здравеопазването в световен мащаб

Global здраве се определя като широката сфера на обучение, изследвания и практика, насочена към подобряване на здравето и постигане на справедливост в здравеопазването. Глобални изследователи здравни нуждаят интердисциплинарната подходи. Те трябва да преминат интердисциплинарният и да си взаимодействат със здравни специалисти, пациенти и други да получат по-задълбочено разбиране на глобалните здравни проблеми, както и да определи сплотено и стратегически действия за решаването на тези проблеми. В Research магистър здравеопазването в световен мащаб, ще се впуснат в едно интензивно изучаване на междусекторните аспекти на здравните системи. Вие ще получите най-новите прозрения, както и проектиране и изпълнение на интервенции и иновационни стратегии за справяне с тези предизвикателства за здравето.

Защо да учим в здравеопазването в световен мащаб?


Изследователският магистър здравеопазването в световен мащаб е уникална програма, която открива един свят на възможности. Повече от две години, ще получите възможно най-добрата подготовка за докторска степен или изследователска позиция. Вие ще имате възможност да се изследват най-новите теории и състоянието на най-съвременните техники и методи за научни изследвания в областта на здравеопазването в световен мащаб.

Този новаторски изследвания магистърска ви предлага подход, който обхваща набор от дисциплини и обхваща гледна точка на системи, базирани. Ще получите две години на изследвания обучение под надзора на преподаватели и вие ще имате възможност да произвеждат свой собствен предложение д-р изследвания грант.

Нещо повече, ще имате полза от комбинирания експертен опит на водещи академични институции, които си сътрудничат в рамките на Амстердам Института за глобален здраве и развитие: Athena / Свободния университет в Амстердам и Академичния Medical Center / Университета на Амстердам.

Докторанти и други научни публикации


Тази програма е единствената изследвания капитана в световното здравеопазване. перспектива на системата, и свързаната с интердициплинарен изследвания ще бъде повтаряща се тема по време на програмата; изследователски инструменти, техники, подходи и приложения са неразделна част от всеки курс, като кулминацията в двете изследователски стажове. И накрая, използвайки най-новите знания и умения сте придобили в капитана изследвания, ще имате възможност да композира своя собствена предложение PhD изследвания грант в един от курсовете към края на втората година.

Ориентация към кариерата и пазара на труда


Външните стажовете и изследователски проекти помогнат да се подготвят и да се запознаят студентите с пазара на труда. В допълнение, студентите получават въведение към пазара на труда по време на бизнес дни, организирани от NiBi (Холандския институт за биология).

Условия за кандидатстване


Всяка година 25 студенти са допуснати до програма за научни изследвания Учителя. Ако отговарят на критериите за кандидатстване сте поканени на интервю с директора на магистърската програма (лично или чрез скайп). Студентите, които искат да бъдат допуснати да се прилагат чрез попълване на съответните формуляри и изпращането на формулярите и исканите документи. Прием за програма за научни изследвания Учителя в здравеопазването в световен мащаб са:

  • Бакалавърска степен по една от основните дисциплини на здравеопазването в световен мащаб (например, Медицинска биология, здравни науки, медицинска антропология, медицина, здравеопазване, икономика, здравен мениджмънт, Аптека, Медицински Природни науки) с основни познания по епидемиология.
  • A GPA от 3,5 (7,5 в холандската система за класифициране) или по-висока.
  • An A клас (8 в холандската система за класифициране) за бакалавърска теза или стажа.
  • Два референтни писма (по един от надзора на бакалавърска теза или стажа).
  • Прокарайте уеб-базирана влизане изпит.
  • изисквания владеене на английски език. Свободния университет в Амстердам изисква всички кандидати да се явят на тест по английски език владеене на езика.

Студентите, NB, които се нуждаят от виза (MVV) да влизат в Холандия трябва да са издържали теста и са подадени в оригиналния сертификат за изпитване преди 1 юни. Всички други студенти трябва да представят сертификат за изпитване, най-късно преди 1 септември.

Последна актуализация Авг. 2017

За учебното заведение

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 150 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to 23,00 ... Научете повече

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 150 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to 23,000 students from all over the world. Students and staff of 130 nationalities create a dynamic international academic community. The University distinguishes itself in research and education through four interdisciplinary themes: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Свиване