Магистър по обществено здраве

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Тази модулна мултидисциплинарна програма в областта на общественото здравеопазване е предназначена да осигури академично обучение на специалисти, които в момента работят или желаят да работят в областта на общественото здравеопазване.

Студентите посещават задължителни модули, след което избират от широка гама от одобрени модули. Студентите също трябва да посещават неценирана встъпителна седмица в началото на курса, която осигурява запознаване с общественото здраве, по-специално в контекста на здравните услуги във Великобритания.

Ако искате да изучавате тази програма до ниво следдипломна диплома, тогава ще трябва да завършите преподаваните елементи от програмата, но няма да е необходимо да завършите дисертация.

Ние също така предлагаме:

  • MPH (Health Technology Assessment) е направление от магистърската програма за обществено здраве (MPH) за тези студенти, които желаят да специализират в общественото здравеопазване с оценка на здравните технологии. MPH (HTA) е квалификация за излизане от програмата MPH.
  • Програмата MPH (Statement of Extra Accredited Learning) - тази програма предоставя по-широка версия на текущата MPH програма (230 вместо 180 кредита). Като бъде официално оценен и акредитиран в повече модули, MPH (SEAL) позволява на студентите да демонстрират по-широкия си обхват на компетентност.
  • Програмата MPH (Global Health) . Този курс е насочен към професионалисти, които вече работят в страни с нисък и среден доход или тези, които имат за цел в бъдеще да работят в здравеопазването в такава обстановка. Той се основава на утвърдения и успешен магистър по обществено здраве.

Освен практикуващите лекари, курсът може да бъде от голямо значение за участващите (или мислят да се включат) във висшия мениджмънт в здравните услуги, тъй като обхваща повечето аспекти на здравето на населението, включително епидемиология, статистика, здравна икономика и управление на здравните услуги. Неговият модулен характер позволява на участниците гъвкавостта да оформят програмата така, че да отговаря на техните нужди по начин, който осигурява максимална полезност с минимални смущения. Нещо повече, курсът се провежда в среда, която съчетава прагматизма и духа „може да направя“ на модерна динамична здравна услуга с строгостта, дисциплината и високите стандарти на водещ университет Russell Group. Курсът обхваща много от областите, необходими за полагане на изпит по част А на Факултета по обществено здраве.

MPH програмата може да се изучава или на пълен работен ден, на непълно работно време или над пет години чрез гъвкаво обучение. Задокеанските студенти могат да учат MPH редовно. Преподаването се провежда в едноседмични блокове.

Защо да изучавате този курс

Нашата програма е международно призната квалификация в областта на общественото здраве. Оборудва учениците с широк спектър от умения, които са безценни за:

  • планиране, управление и оценка на здравните услуги за превенция на заболявания, защита на здравето и промоция на здравето.
  • развиване на кариера в широк спектър от професионални условия, както в рамките на, така и без общественото здраве и епидемиологията.

Курсът обхваща и много от областите, необходими за полагане на изпит по част А на Факултета по обществено здраве.

Модулите се провеждат главно в сградата на общественото здраве, която се намира в красивия кампус на университета в Бирмингам и в близост до жп гарата на университета.

Изисквания за вход

Тази програма е отворена за тези с добра първа степен по всеки предмет от значение за общественото здраве; това включва повечето биологични науки. Кандидатурите също са добре дошли от студентите по медицина във Великобритания, които желаят да участват. За дипломата се приемат и кандидатури от тези, които имат съответна професионална квалификация или достатъчен опит в областта на общественото здраве на съответното ниво без първична степен, например регистрирани медицински сестри. Ако не сте сигурни в допустимостта си, моля, свържете се с администратора на курса.

Моля обърнете внимание:

Заявленията се считат за получени през цялата година, като местата се присъждат на кандидати, отговарящи на изискванията за влизане на принципа „първи дошъл, първи обслужен“Кандидатури от задгранични студенти трябва да се получават до юни, за да се даде достатъчно време за обработка. Кандидатури от студенти във Великобритания могат да се приемат до началото на август.

Международни студенти

Академични изисквания

Приемаме редица квалификации, страниците на нашите страни ви показват какви квалификации приемаме от вашата страна.

Изисквания на английски език

Можете да удовлетворите нашите изисквания за английски език по два начина:

Английски до IELT 6.5 (с минимум 6.0 във всеки компонент).

Ако имате нужда от помощ с вашите умения по английски език, тогава е налична поддръжка.

Предсесионният курс „Английски за академични цели“ е за международни студенти, които имат условно предложение да учат в университета, но в момента не отговарят на изискванията по английски език. Курсът е съобразен с вашето ниво на английски език и ви позволява да отговаряте на изискванията на английски език за вашата програма, без да заемате отново IELTS. Програмата EAP работи през цялата година и предлага различна продължителност на програмата, варираща от 42 седмици до 6 седмици. Продължителността на курса, от който се нуждаете, зависи от бъдещия ви курс, от съществуващия ви IELTS резултат и от английското ниво, което ви е необходимо за вашата университетска степен.

Заетост

Признаваме, че като аспирант може да имате конкретни изисквания, когато става въпрос за планиране на следващата ви стъпка в кариерата. Работодателите очакват аспирантите да имат набор от умения, които надвишават знанията им по предмета. Careers Network предлага редица събития и услуги за поддръжка, които са предназначени за всички студенти, включително специализанти, които искат да намерят своята ниша на пазара на труда. Мрежата за кариери също има специфични за конкретния предмет кариерни консултанти и съветници за всеки колеж, така че можете да бъдете сигурни, че получената информация ще бъде подходяща за вашата област.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Научете повече

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Свиване