1 MA Програми в Спешна медицина 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Здравни грижи
  • Спешна медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Спешна медицина

    А Магистър (MA) е завършил степен, предложена от академични институции по целия свят. Студентите могат да спечелят една ОС чрез изучаване на определена област на академичните среди, вариращи от хуманитарните да науките. Степента включва полагане на изпити и завършени курсове, които изискват енергични изследвания.

    Какво е магистър по EMS и Парамедиците? Тази степен програма е за хора, които искат да научат повече за спешна медицинска помощ и реагиране при бедствия. Учениците научават как да се подходи бедствия и наранявания с правилното управление и подпомагане при бедствия умения. Някои курсове често включват управление на психичното здраве, аварийно планиране, приложни изследвания и аналитични техники, теории управление на извънредни ситуации, правни въпроси в рамките на реакция при извънредни ситуации, както и въпроси, свързани с общественото здраве. Учениците също могат да научат за здравето услуги администрация, политика и етика, и микроикономика.

    Тези, които се запишат в магистърска степен по EMS и Парамедиците програма често имат специално кола да помагат на другите и да направи положителна разлика в света. Тази програма помага на учениците да усъвършенствате тези умения и страсти, така че те могат да ги използват в професионален контекст.

    Ако искате да получите вашия MA в EMS и Парамедиците ви "ще трябва да плати, свързани обучението. Местоположение и продължителност на програмата са някои от основните фактори, които влияят върху разходите. Връзка за приемния офис на желания от Вас институция е най-добрият начин да разберете подробности за обучение.

    Един общ път в кариерата за хора с тази степен е да се превърне спешна работник на медицински услуги. Тази работа изисква отговор от първо до извънредна ситуация чрез предоставяне на медицинска помощ на хора, които са наранени или болни поради извънредната ситуация. Работниците оценяват травма нива на пациенти, при извършването на основни физически изпити, подаде кислород, интубира жертви, поставете IVS, и използват дефибрилатори.Спешни медицински работници услуги също често правят планове за готовност при бедствия.

    За да започнете, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.