3 MA Програми в Психотерапия 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Здравни грижи
  • Психично здраве
  • Психотерапия
Области на обучение
  • Здравни грижи (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Психотерапия

Решавайки да печелят магистърска степен по изкуствата (MA) може да бъде първата стъпка към намирането на възнаграждаване кариера с повече престиж и рентабилност. Магистър на изкуствата могат да бъдат спечелени е толкова малко, колкото две години, но на образованието и опита на учениците получават, докато печелите тяхната степен може да има трайно влияние върху живота им.

Какво е магистърска степен по психотерапия? Тази усъвършенствана програма степен обучава висшисти за работа с клиенти в терапевтичен обстановка, за да се насърчи подходящо или поправителен умствено развитие. Студентите изучават различни подходи към психотерапията, за да предоставят на своите пациенти с индивидуализиран и специализирани грижи, с теми като семейно и терапия за двойки, злоупотребата с наркотични вещества, поведенчески интервенции, криза консултиране, и емоционално развитие част от учебен план.

Получаване на Магистър по психотерапия може да бъде особено благоприятно за висшисти, а тя може да подобри съществуващите си умения на работното място, като същевременно водят до подобрения в специализираните умения, необходими за да бъде успешна в кариерата си.

Цената да спечели магистърска степен по психотерапия може да варира в широки граници за всеки ученик и зависи от много фактори, но може да има субсидии, стипендии, както и с работата на учебните програми на разположение за тези, които са допустими. Студентите, се препоръчва да се свържете с техните потенциални училища, за да получавате актуална информация относно потенциалната цена на програмата им господар.

Много хора, които печелят магистърска степен по психотерапия намерят удовлетворяващи кариери като съветници, психология асистенти, или терапевти. Завършилите могат също да бъдат отговорни за частни, група или общност терапия сесии, докато работят на частна практика или по болници, клиники и центрове за грижи.Някои хора могат да избират да работят в рамките на училищната система като училищни психолози и съветници, или те могат да изберат да се върнат в училище сами да изкарват степен доктор.

Много училища предлагат гъвкави възможности за образование за докторанти, като например онлайн и задочни курсове, така че да печелите една ОС не трябва да означава поставяне живота си в режим на задържане. Ако искате да научите повече, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.