2 MA Програми в Обществено здравеопазване 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Здравни грижи
  • Глобално здравеопазване
  • Обществено здравеопазване
Области на обучение
  • Здравни грижи (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Обществено здравеопазване

    Получаване на магистърска степен по изкуства (MA) може да отнеме около една до три години, за да печелят, но това може да помогне на успешно завършилите получават умения, опит и знание, те трябва да се насърчава и да направят повече пари в избраната от тях кариера.

    Какво е магистър по обществено здраве? Приходи тази напреднала степен отговаря на изискванията на индивида да работи в много различни области на политиката за общественото здраве. Студенти в тази програма да научат повече за здравно образование, превенция на болестите, инициативи за обществено здраве и за здравето на общността организации, както и как да се създаде здравни политики, които ефективно се справят със затлъстяването, злоупотребата с наркотични вещества, депресия, насилие, както и много други общественото безпокойство за здравето. Възпитаници на общественото здраве се научат как да направят своя свят по-здрави и по-безопасно за себе си, както и за бъдещите поколения.

    Стриктното проучване и работа в контекста печелите магистър по обществено здраве често създава висшисти, които са трудолюбиви, амбициозни и ориентирани към детайла.Тези умения превод и на работното място и да направят тези хора високо ценени от работодателите и фирми.

    Цената на донесла магистърска степен може да се различава за всеки индивид. Учениците трябва да се свържат с бъдещия своето училище, за да бъде напълно информиран за разходите за спечелил тяхното напреднала степен.

    Лица, които са получили своята магистърска степен по обществено здраве, могат да изберат да работят с организации с нестопанска цел, което помага да се създаде и приложи творчески здравни програми в общностите и училищата. Завършилите могат да работят в държавни здравни програми, съдействие при създаването на политики за социално здраве и осигуряване на своевременното предоставяне на субсидирани здравни грижи и лечение. Други студенти могат да изберат да добавите специализирано обучение и опит, за да им магистърска степен чрез връщане на училище и да печелите докторска степен или напреднали сертификат.

    изисквания разстояние и работа вече не са пречки за спечелил образование с различни онлайн и на непълно работно време академични опциите, че много училища предлагат. Ако искате да научите повече за спечелването на МА в обществено здраве, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.