1 На територията на колежа MA Програми в Консултиране в Чикаго, Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Съединени Американски Щати
  • Социални науки
  • Социална работа
  • Консултиране
  • На територията на колежа
Области на обучение
  • Социални науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    На територията на колежа MA Програми в Консултиране

    Щата Илинойс се нарежда като петата най-гъсто населената държава в САЩ Наречен като земя на Lincoln държавата е силно просперираща домакин на голям брой промишлени предприятия, атракции и обекти. Освен, че е дом на една от най-натоварените летища в света, в които държавата е множество институции високо класирана в световен мащаб. Чикагски университет, се нарежда сред първите 10 в света.

    Повечето програми по консултиране предлагат на студентите различни курсове по психология и клинични изследвания. Някои от стандартните базови теми, които се изучават в такива програми, са теоретични основи на консултирането, методи за изследвания, работа в групи, етически въпроси, семейно консултиране, консултиране след травми.

    САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

    Програмите са степен магистър за вариант на висше образование, които са интересни за брой студенти. Придобиването на степен MA е доказателство на години упорита работа в определена област знания, и показва на работодателите, че кандидатите за работа имат обширни знания и са готови да се справят с трудности, свързани с изпълняване на професионалните си задължения.

    Обучението в кампуса се отнася до лично посещаване на уроци. Това обикновено включва ходене на традиционни класове и лекции, участие в групови дейности и лично ангажиране с преподаватели и връстници. Обучението в кампуса също често включва достъп до лаборатории, библиотеки и други ресурси в кампуса, като студентски клубове, офиси за кариерни услуги и центрове за отдих.