1 MA Програми в Здравна администрация 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Здравни грижи
  • Здравни науки
  • Здравна администрация
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Здравна администрация

Магистър по изкуствата, или MA, степен е пост-бакалавърска степен, че обикновено се получава в течение на една до две години. Притежателите на печалба магистърска степен по-специфични умения и знания, които им позволяват да се получи позиции по-високо ниво, когато те влязат на работното място.

Какво е магистър по здравна администрация? Този курс на обучение подготвя студентите за кариера в здравните администрации. Области на изследване обикновено включват здравето на населението и епидемиология, здравна политика и икономика, свързани със здравето. Учениците научават за бизнес, мениджмънт, маркетинг, човешки ресурси и информационни системи, тъй като те са свързани с областта на здравеопазването. Курсова включва традиционните лекции, както и практически опит и научни изследвания. Магистри в такава програма придобиват широка и по-дълбоко разбиране на множеството въпроси, засягащи здравеопазването, от финансова и бизнес за обществения ред и образование.

Изкарва MA здравната администрация се класира на завършилите да заемат водещи позиции в областта на здравеопазването. Уменията и знанията, придобити чрез този MA учебна програма може да ви даде възможност да се разглеждат въпроси, засягащи здравеопазването в най-различни настройки и да се постигне успех в лидерска роля.

Разходите за конкретна програма на здравната администрация MA ще се различават в отделните места, а също така ще зависи от университета, които тя предлага. Ако се интересувате от конкретна програма, говорейки с неговите представители ще ви даде повече информация за вероятните разходи.

Студентите качване върху магистър по здравна администрация е вероятно да имат вече изучава или здравеопазването или бизнес и са заинтересовани от задълбочаване на тяхното образование, за да научите повече за взаимодействието на тези две дисциплини. Възпитаници на програмата често отиват да заемат висши административни длъжности, свързани със здравеопазването.Работодателите могат да бъдат намерени в много сектори, включително и държавни здравни агенции, болници, изследователски центрове, организациите за подпомагане, както и здравно образование и информационни инициативи.

магистърски програми на здравната администрация се предлагат от много университети в света. За да научите повече за наличните възможности за получаване на вашата степен, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.