6 MA Програми в Грижа за възрастни хора 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Здравни грижи
  • Грижа за възрастни хора
Области на обучение
  • Здравни грижи (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Грижа за възрастни хора

Един MA, кратък за магистърска степен, е диплома присъдена на учениците, които завършват учебната програма завършил ниво се фокусира върху конкретна тема. В някои случаи тя се предлага като терминал степен, но за много програми, това е част от програма за докторска степен.

Какво е магистър по Age Care? Магистърска степен по Age Care е интердисциплинарна програма, включваща курсове по процеса и ефекти на стареенето, и по-специално, как да се грижи за възрастните хора правилно. Тя е насочена към хора в социалните услуги, здравеопазването и други области, които искат по-нататъшно обучение на тънкостите на работата с пациенти в напреднала клиенти. Здраве за застаряването на пациента, възрастта грижи и закона и встъпителна геронтологията са някои от темите, които можете да очаквате да учат. Можете също така да се вземат класове, които са специфични за отношенията на възрастните хора в рамките на областта, докато работите или се надяваме да работим инча

Стандарти за лечение на стареене клиентите се променят през цялото време, и един от най-добрите начини да се оборудват е да се запознаете с историята на възраст грижи. Един MA в областта може да Ви помогне да постигнете това, и тя може да се класирате за да търсят работа или по-нататъшно проучване в широк кръг от работни места или програми.

Обучението и таксите за магистърска степен по Age Care може да варира от училище на училище. Ако и вие обмисляте прилагане, трябва да се свържете с признания офис на училището, за да се изчисли разходите си за организиране и обслужване.

Магистърска степен по Age Care е перфектният избор за всеки студент, който има страст за грижа и възрастното население. Възможности за работа може да изобилстват в съоръжения за дългосрочни грижи, старчески домове, офиси и социални услуги, ако те преследва лицензирането, много позиции на здравеопазването доставчик. Може да се интересуват от теоретичната страна на възраст грижи, обаче, и това предлага много работни места води също.Тъй като застаряващото население никога няма да си отиде, винаги има места за хора, които се интересуват от проучване или пише за практики в стареене грижи.

Ако искате да се проучи гериатрична населението с практическо приложение, магистър по Age Care е добър вариант, и че може да сте в състояние да се учат на непълно работно време или онлайн. За да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.