3 MA Програми в Алтернативна медицина 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Здравни грижи
  • Алтернативна медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Алтернативна медицина

    Един MA (Магистър) е завършил степен, че може да отнеме от една до три години, за да завърши. Тази степен често води до по-добри перспективи за кариера, и то също може да доведе до следдипломно обучение.

    Какво е магистър по алтернативна медицина? Тази програма е предназначена за студенти, които искат да лекува другите, използвайки естествени методи. Тъй като има различни аспекти на алтернативната медицина, много от програмите обикновено ще се фокусира конкретно върху един или няколко от тези методи. Студентите обикновено изучават основни предмети като биология, патология, физиология, биохимия, анатомия и практика етика. Специфични области за обучение в областта на алтернативната медицина могат да включват природолечението, хиропрактика, традиционна китайска медицина и рефлексотерапията. Много програми предлагат и практическо обучение, както и в класната стая и лабораторията на работа.

    Студентите, които преследват тази лечебна път ползват с това, че те продължават да развиват своите умения в тяхната област на обучение и са по-подготвени да работят с пациенти и клиенти. Не само, че те са склонни да живеят по-здравословен живот себе си, но перспективите за работа за алтернативни терапии е доста добър.

    Разходите, свързани с изкарва степен ще варира в зависимост от конкретната програма. Връзка за училищата на интереси е най-добрият начин да разберете какво ще бъде за обучение и такси.

    С диплома в ръка, завършилите могат да преследват кариера в няколко различни области, в зависимост от техния фокус на обучение, които могат да бъдат акупунктура, рефлексология, натуропат медицина, хиропрактика, или билкови лекарства. Много хора избират да отвори своя собствена практика, а други да се присъединят други съмишленици и да се отворят и уелнес център. Тези, които не искат да работят директно с клиенти могат да изберат да насочи клиника, научи, или работят в научните изследвания.

    Започнете изследване и сравняване на училища чрез използване на базата данни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.