магистър по епидемиология следдипломна квалификация онлайн

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по епидемиологияUUlogos

MSC епидемиология следдипломна онлайн

Тази следдипломна програма се предлага от Utrecht University и University Medical Center Utrecht в сътрудничество с магистърска степен Епидемиология и чрез онлайн платформата Elevate Здраве.

Това глобално ориентирана програма се фокусира върху компетенциите, които трябва като епидемиолог: тя предлага изобилие от внимание за научни изследвания, но не само като изследовател - тя също така ви дава възможност да се прецени изследвания и прилагане на резултатите от научните изследвания.

Програмата е предназначена за специалистите, които вече работят в областта, които биха искали да продължат да развиват своите изследователски умения. Програмата също така осигурява стабилна основа за учени, започвайки кариера в клинична или епидемиологични изследвания.

Целта на програмата е да ви предостави задълбочени знания и практически умения в ориентирано към пациента изследвания проектиране, изпълнение, количествен анализ и приложението му в клиничната медицина и обществено здраве. Придобитите знания и умения формират солидна основа за здравни програми за научни изследвания и за контрол на заболяванията, включително приложение в Нисък и страните със среден доход и предстоящи икономики.

На лице в лице вариант Магистър по епидемиология е оценена като магистърската програма # 1 в Ръководството на холандския майстор Selection 2015! Класацията се основава на решения на студенти (Национален студентски изследване), експертни оценки (доклади за акредитация на NVAO, холандците и фламандски организация за акредитация) и дипломни проценти.

Моля, имайте предвид, че вече трябва да имат магистърска степен по науки за живота (MD, DVM, Pharm), за да бъдат допуснати до тази програма. Кандидати с Магистърска степен от университет в Холандия или в чужбина, която е сравнима с холандските степени посочените по-горе, също са допустими. Предпочитанието е за кандидати, които имат най-малко една година практически опит.

Защо онлайн майстор?

Максимална гъвкавост и по-продължителен ефективност, за да научите по това време, скоростта и местоположението най-удобния за вас. Много практично в комбинация с кариера.

персонализирано обучение, като изберете учебни дейности и да служат за ориентир, че е най-подходящ.

Global виртуално взаимодействие: обучение, общуване и споделяне на знания с другите участници в световен мащаб

Програмата се преподава от международно признати лектори като професорите Рик Grobbee MD-р FESC и Арно Hoes MD PhD, както известен в областта на епидемиологията. Университета в Утрехт и университет Medial Center Utrecht на е неплатено академична репутация и са уважавани партньори, които Elevate Здравето е горд да се работи.

Програмата се предлага от

Магистър-Епидемиология-Следдипломна-Online

Последна актуализация Септ. 2017

За учебното заведение

Elevate Health offers a comprehensive range of online medical courses for researchers and healthcare professionals. Courses can be studied exclusively online, or as part of a blended plan that feature ... Научете повече

Elevate Health offers a comprehensive range of online medical courses for researchers and healthcare professionals. Courses can be studied exclusively online, or as part of a blended plan that features face-to-face sessions in addition to distance learning. However you choose to study, you do so at your own, wherever you are in the world -- all you need is an internet connection. Свиване