4 Магистратура Програми в Спортна медицина 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Здравни грижи
  • Спортна медицина
  • Спортна медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Спортна медицина

    А капитанът е следдипломна степен, че задълбочава знанията и уменията на ученика в определена област на изследване. Степента могат да бъдат спечелени в училища от цял ​​свят, както и продължителността на програмата ще варира значително в зависимост от обекта.

    Какво е магистър по спортна наука? Има много аспекти на спортни науки, и студенти често ще избират коя област те биха искали да се съсредоточи върху. Примери за приоритетни области са спортни здраве и фитнес, спортни тренировки, спортни изследвания и управление на спорта. Всяка програма ще се различава, но курсове могат да включват когнитивни и поведенчески науки, биомеханика, биохимия, физиология, и принципите на науките за висока производителност, като например спортни технологии и мониторинг спортист. Повечето програми ще включват курсова, приложни изследвания и опит в областта.

    Приходи магистърска степен е от полза за тези, които се интересуват от работа в спортната индустрия, защото това им помага да се даде по крака на състезанието.Много програми също включват стаж с спортна организация, която може да помогне за завършилите намерят кариера.

    Разходите, свързани с изкарва науката степен спорт ще се различават в зависимост от институцията. Репутацията на училището и продължителността на програмата са основни фактори. Студентите, които са заинтересовани да се свържете с училищата директно, за да разберете какво се изисква финансово.

    Студентите, които завършват с диплома по спортна наука могат да избират от няколко различни кариери. Различните области, в които завършилите могат да работят включват олимпиадата, на NCAA, спортна психология, лични обучение и управление на отдих и спортен мениджмънт гостоприемство. Позиция заглавия могат да включват атлетичен програма координатор, здраве и начин на живот консултант, сила и климатик специалист, общност и корпоративен фитнес и здраве консултант, и офицер за развитие на професионални спортни организации.

    Започнете проучване и сравняване на училища сега.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.