Магистратура Програми в Аварийно-спасителна подготовка 2024

Филтри

Popular degree type

Магистратура Програми в Аварийно-спасителна подготовка

A магистърска степен е програма завършил степен ниво. Тази степен обикновено отнема около две години, за да завършите. Програмата често включва практически опит и индивидуализирано обучение, което позволява на учениците по-задълбочено обучение в избраната от тях област.

Какво е магистър по Rescue обучение? Програми в спасителния обучение обикновено са предназначени за пожарникарите, които търсят да се направи напреднали изследвания в огъня на спасителни и аварийни услуги. Този тип програми могат да имат много различни имена, включително пожар наука, управление на пожар и противопожарна инженерство. Този тип програма е предназначена за изграждане на един студент предварително познаване на пожарна безопасност, включително проучвания в строителното инженерство, разследване и управление. Програми работят, за да помогне за изграждане на лидерски и стратегическо управление на уменията на студентите, както добре. Публична администрация също е тема, уредена в този вид на програмата.

Магистърска програма е чудесно за някой, който иска да напредне тяхната кариера или работа по специалност ниша, като разследванията. Завършилите тази програма обикновено имат специализирана подготовка в специфични области на противопожарните служби и са подготвени за управление или на ръководни позиции.

Цената на програмата ще зависи от това, което училището, за да изберете и дизайна на програмата. Програми обикновено отнема две години, за да завърши, но ако решите да направите, независимо проучване, тя може да отнеме повече време, което ще се отрази на цената.

След завършване на програмата, ще бъдат подготвени висшисти да работят в управленски роли на всяко ниво: местните, щатските и федералните. Възможни опции за кариера включват огън главен специалист съдебномедицински, палеж инспектор, инженеринг консултант и специалист готовност при бедствия. Завършилите могат да попаднат и да работят в специализирани области, като например предотвратяване на пожар, бюджетно планиране, инженеринг и разследване.

За някой, които вече работят в областта на превенцията и пожарна безопасност, завършване на програма за магистърска степен им позволява да се движат в положение, при което те могат да имат реално влияние в тяхната общност. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с признания офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.