1 Магистратура Програми в Служби за спешна помощ 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Здравни грижи
  • Глобално здравеопазване
  • Служби за спешна помощ
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Служби за спешна помощ

    Перспективата за усъвършенстване на кариерата се засилва от възможностите, които предлага магистърската програма. Тези области на обучение предоставят изчерпателни указания в разнообразно съдържание. Магистърските студенти често избират полета, свързани с предишната степен на бакалавърска степен. Мнозина се оказват завършили за по-малко от две години.
    Какво е магистър по спешни услуги? Студентите, завършили висше образование по спешни услуги, ще намерят изчерпателно проучване както по теория, така и по отношение на уменията, свързани с аварийните грижи. Курсовите теми могат да обхващат възникващи тенденции в процедурите за спешни случаи и критични грижи, както и националните и регионални най-добри практики за оказване на помощ при спешни грижи. Областите на обучение също могат да се впишат в най-ефективните практики за подобряване на качеството на грижите и взаимовръзката между аварийния персонал и практиките в болничната и частната грижа.
    Студентите с концентрирано обучение по спешни услуги имат силни времеви управленски и организационни умения. Те са бързо мислене, но са логични и ефективни при решаването на проблеми. Тяхното медицинско познание им дава специална квалификация за работа с оборудване в рамките на спешна или здравна служба.
    Дълбочината на инструктажа, необходима за магистърските аварийни услуги, може да бъде доставена както в кампуса, така и в онлайн учебната среда. Продължителността на една програма ще варира между институциите, както и възможностите за участие на непълно работно време или на пълно работно време. Консултирайте се с институцията по ваш избор за пълна разбивка на разходите.
    Тези с опит и образование в аварийни служби могат да намерят работа в няколко области. Завършилите развиват квалификации за умения, базирани на позицията като спешен медицински специалист или специалист по спешни мениджмънта. Директорът на кризата или реагирането при извънредни ситуации е позиция, която използва обучението, свързано с грижата за жертвите и най-добрите практики, както и възпитател или обучител при реакция при бедствия. Завършил може да намери работа и като администратор на остра грижа или координатор на съоръжения.
    Необходими са спешни медицински услуги по целия свят, а тези, които се интересуват от дипломирането си, ще намерят институции, които предлагат тази програма на местно или международно ниво. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.