Свържете се директно с училищата - Сравнете 9 Магистратура Програми в Оптометрична медицина 2024

9 Магистратура Програми в Оптометрична медицина 2024

Преглед

Приходи магистърска степен може да предостави знания и опит за студенти, които се интересуват от по-нататъшно става в кариерата си. Магистърска програма предвижда по-голямо ударение върху сфера на обучение и е спечелил след бакалавърска степен. Хората с това ниво на образование са в състояние да получават по-високи заплати и да поемат по-голяма отговорност.

Какво е магистър по оптометрия? Тази здравна наука степен се концентрира върху биология, анатомия, химия, оптика и визуални науки. Обучение в класна стая и контролиран клиничен опит включва курсовата работа изисква за получаване на степен. Това е необходимо за един студент да има най-малко три години от бакалавърската проучване в областта на науката. Обикновено една програма в тази концентрация може да отнеме до четири години, за да получи диплома, и някои студенти избират да продължат образованието си за постигане на докторска степен.

Ценни умения са научили, когато се работи за оптометрия магистърска степен.Необходими са Комуникативни умения да общуват с пациентите и други доставчици на здравни грижи. Завършилите магистърската са склонни да преговарят по-високи възможности за заплащане и заетост.

Магистърски програми могат да бъдат намерени в международен план и обикновено са в създаването на университет. Някои курсове могат да бъдат на разположение чрез онлайн институция. Цената на магистърска степен зависи от това къде е спечелил, така че най-добре е да се свържете директно с офиса приемната за разбиране на таксите и другите разходи.

С магистърска степен по оптометрия, учениците са квалифицирани да се превърне оптометристи, която е различна сфера на науката за здравето, отколкото офталмологията. Оптометристи работят на частна практика или в групи с други специалисти в зрението. Хората с тази степен могат да станат учители за инструктаж в програма оптометрия.Поради застаряването на населението, са необходими повече и повече специалисти по здравни грижи, и се очаква да се увеличи оптометрист позиции в търсенето през следващите години.

Ако бихте искали да продължат образованието си в областта на оптометрия, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • Здравни грижи
  • Оптометрична медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение