12 Магистратура Програми в Неврология 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • Здравни грижи
 • Неврология
 • Неврология
Области на обучение
 • Здравни грижи (12)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

  Магистратура Програми в Неврология

  Като две до три години, за да завърши, магистърска степен могат да бъдат спечелени в различни теми. Тази степен обикновено се получава след завършване на висшето образование, както и много студенти избират да започнат работа или да упражняват по-високи проучвания, след като спечелил.

  Какво е магистър в Neuroscience? Тази степен програма дава на студентите с по-дълбоко разбиране на структурата и функцията на човешкия мозък и нервната система. Теми като мозъчната анатомия, психично заболяване, когнитивното развитие, и пластичност обикновено са покрити. Курсове по анатомия, биохимия, психология, и дори антропология обикновено се изискват за дипломирането. Тази програма е интензивен на изследователска, така че значително количество време се прекарва в лабораторията.

  Като степен студент, може да се насладите на разнообразие от ползи и предимства. Ако се надяват да спечелят по-висока заплата, магистърска степен може да ви помогне да го направя.Тъй като работодателите често градусова гледка студенти по-благоприятно, най-вероятно ще имат по-лесен път намирането и задържането на работа, отколкото други.

  Цената на спечелил тази степен варира от страна на страна. Всяко училище има право да определи свои собствени темпове, така че вие ​​също трябва да се има предвид. За по-подробна финансова информация, учениците трябва да се свържат със своите училища избор на директно.

  След като получава тази степен, по-голямата част от завършилите да избере да стане невролози. Някои от тези специалисти работят в клинични среди подпомагане на други медицински специалисти, като терапевти, психиатри и невролози с грижата и оценка на пациентите. Мнозина избират да въведете областта на научните изследвания, с надеждата да намери лек за неврологични заболявания, разстройства и наранявания. Изследователски невролози може дори да публикуват проучвания или научни списания.

  Има много начини да печелят магистърска степен.Ако предпочитате онлайн програма за обучение, вие ще откриете, че има много училища вече предлагат тази опция. За да започнете, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.