Keystone logo

9 Магистратура Програми в Здравни грижи Биомедицински изследвания Молекулярна биология 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Здравни грижи
  • Биомедицински изследвания
  • Молекулярна биология
Области на обучение
  • Здравни грижи (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Здравни грижи Биомедицински изследвания Молекулярна биология

Магистърска степен обикновено отнема от един до три години, за да завърши и е спечелил след студент завършва бакалавърската си образование. Тези градуса изследват бакалавърски тематичните в по-големи подробности, и много студенти са длъжни да представят дисертация или изследователски проект, за да се завършат.

Какво е магистър по молекулярна медицина? Тази степен програма обучава студенти за основните аспекти на бактериология, молекулярната биология, имунология, онкология, и генетиката. Силен акцент се поставя върху индивидуално изследване, и учениците ще се изисква да прекарват много време в лабораторията. Някои програми може дори да изискват учениците да публикува научен материал, за да се завършат. Теми като диагностични техники, контрол на качеството, както и клинични приложения на молекулярната медицина са покрити с големи подробности.

Много ползи могат да възникнат от задълбочаване на нечии образование.От практическа гледна точка, по-голямата част от учениците, които печелят магистърска степен ще бъде в състояние да командва по-високи заплати, отколкото техните не-образованите им връстници. Те често имат и по-лесен път намирането на работа.

Цената на спечелил магистърска степен варира от страна на страна и училище на училище. Всяко училище се допуска също така да се определят свои собствени цени и проценти. За по-подробни финансови подробности, учениците трябва да се свържат със своите бъдещи училища директно.

По-голямата част от молекулярни студенти медицина сигурни позиции в медицинските изследвания, биотехнологиите, и академични области след дипломирането. Тези, които работят в областта на научните изследвания извършва експерименти и анализ на резултатите, за да открие лек за микробиологични заболявания. Биотехнологични работници често са наети от двете изследвания и фармацевтичната промишленост. Малка част от студентите избират да работят като инструктори в академичните среди по целия свят.Тези работници може дори да публикуват книги и списания за своите констатации и становища.

Съществува голямо разнообразие от начини да печелят този конкретен степен. Онлайн възможности за учене могат да бъдат по-привлекателни за студентите, които предпочитат да работят в техните собствени темпове. За допълнителна информация, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.