8 Магистратура Програми в Медицински хуманитарни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Здравни грижи
  • Медицински хуманитарни науки
Области на обучение
  • Здравни грижи (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Медицински хуманитарни науки

Магистърската степен обикновено е студентите от втора степен, които печелят. Завършването на бакалавърска степен обучава студентите да се запишат в магистърска програма, която обикновено отнема една или две години. Завършилите често са готови да навлязат в по-напреднала кариера.

Какво е магистър по медицински специалности? Това е уникално поле, което съчетава две изключително различни области на обучение: здравеопазването и изкуствата. Студентите в медицинските хуманитарни науки се обучават в задълбочени медицински принципи, но също така и в аспектите на хуманитарните науки, социалните науки и изкуствата, включително философията, религията, социологията, литературата и филмите. С тези две области заедно, могат да се създават и отговарят нови и интересни въпроси. Основната цел на програмата за медицински хуманитарни науки е обучението на практикуващите медици.

Като интердисциплинарна област, медицинските хуманитарни науки подготвят студентите с особено разнообразен набор от умения, които могат да се възползват от кариерата им с по-високи заплати и повече отвори. Тези умения могат да включват здравни практики, разбиране на етиката и професионална комуникация.

Преди да се запишат в магистърска програма, студентите първо трябва да проучат колко ще струва. Точните разходи се променят в зависимост от много фактори, които могат да включват програмата, училището, продължителността и страната на обучение.

Най-често срещаните видове кариери, които са възможни с образование в медицинските хуманитарни науки, включват в известна степен здравно обслужване. Те могат да включват социални работници, администратори на здравни услуги, съветници и физически или професионални терапевти. Не е необичайно, но не и невъзможно, да преминете кариера като лекар или медицинска сестра с образование в тази област. Също така е възможно да станете фармацевт с тази степен. Други области, в които могат да учат завършилите, са здравното образование и здравето на общността.

Най-добрият начин да започнете обучението си в медицинските хуманитарни науки е да намерите програма, която точно изпълнява всичките ви уникални нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.