4 Магистратура Програми в Логопедия 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Здравни грижи
  • Логопедия
  • Логопедия
Области на обучение
  • Здравни грижи (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Логопедия

A магистърска степен е призната в целия свят като академични постижения сигнализация умения в дадена област. Много хора преследват магистърски степени, след като получи бакалавърски степени в опит да разшири своята потенциал за печалба или преподават в колективен ниво.

Само това, което е Господар на речта и езика Therapy? Този интензивен курс на обучение, често може да бъде завършена в рамките на около две години, ако се приема на пълен работен ден. Докато предмет варира до известна степен от един курс на друг, участниците трябва да очакват да се научат как да диагностицират и лекуват различни говор, езиково и нарушения в гълтането. Допълнителна акцент често се поставя върху теми като развитието на езиковите умения, лингвистиката, нарушения на грамотност и глухота. Повечето речта и езика терапия програми съчетаване на образование в класна стая с клинични стажове или externships.

Тези, които ефективно да печелят Господар на речта и езика Therapy са квалифицирани да преподават темата в колеж или университет, трябва да те изберат. Те също са обикновено в състояние да печелят повече и се прилага за повече позиции, различни от тези в областта без градуса или с бакалавърски степени.

Не е предварително определено количество за обучение за придобиване на магистърска степен в речта и езика терапия. Поради силно колебание между ставки за обучение, кандидат-студенти трябва да се свързват директно с всяко училище от интерес за информация записване.

Много възпитаници на тези програми да продължат да работят като реч език патолози в клинични, образователни или частни настройки. Други работят като частни учители, лингвистика специалисти, учители по чужди езици или съветници.Някои завършилите избират да преподават речта и езика терапия или патология на ниво колеж, докато други избират да използват Учителя в речта и езика Therapy като трамплин към доведат до получаване на докторска степен в областта.

Много училища по целия свят предлагат магистърски програми, свързани с речта и езика терапия. Нашата база данни може да ви помогне да се свържете с тези училища и получаване на допълнителна информация за курсовете, които ви интересуват. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.