Свържете се директно с училищата - Сравнете 7 Магистратура Програми в Клинична психология 2024

7 Магистратура Програми в Клинична психология 2024

Преглед

В много области и специалности в колежа, студентите ще имат възможност да спечелят магистърска степен. Тази степен обикновено задълбочава знанията и уменията по време на програмата степен бакалавър. Редовни студенти обикновено завършват магистърска програма в около две години, и то може да се различава в зависимост от училището присъстват.

Какво е магистър по клинична психология? В тази програма, студентите са дадени умения и знания за това как да диагностицират и лекуват пациенти с психични проблеми. Възможно е да има възможност да се специализират в определена област, като невропсихология, семейството и брака терапия или детска психология. Някои области, обхванати могат да включват когнитивна терапия, оценка на личността, анормална психология, и статистика. Много училища изискват practicums, стажове или казуси преди дипломирането.

Много предимства идват с изкарваш магистър по клинична психология.Тази степен може да бъде трамплин към по-възнаграждаване кариера и лицензирането. Освен това, тя може да бъде използвана, за да се премине към спечелил си докторска степен.

Разходите за придобиване на магистърска степен ще зависи от училището, за да изберете и къде се намира тя. Тя може също да зависи от конкретната програма предлагат и дали или не сте избрали да се специализират. Свържете се с вашия любим университет за повече информация.

С магистър по клинична психология, частни лица могат да имат възможност да се изследват различни кариери. Те могат да работят с учениците в гимназии, средни и основни училища, колежи и университети. Те могат да намерят позиции в частни кабинети, болници или амбулаторни съоръжения. Завършилите могат да работят дори по отношение на агенциите за социални услуги. С лицензирането в много страни, възпитаник може неговата собствена практика терапия отвори.

Technology днес е дала възможност на студентите да вземат курсове онлайн и да печелят тяхното магистърска степен в техните собствени темпове. За да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на вашето училище по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • Здравни грижи
  • Психично здраве
  • Психология
Области на обучение
  • Здравни грижи (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение